Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou
Facebook
Like us on Facebook
Editura IAA
Efectele publicităţii
Ca în multe alte domenii apărute după revoluţie, şi în publicitate avem cu toţii aceeaşi vârstă (16 ani). Astfel, în ciuda existenţei câtorva profesionişti în domeniu, care mai degrabă au de partea lor beneficiul experienţei decât cel al tradiţiei sau al şcolilor de profil, ne confruntăm cu un deficit al forţei de muncă, dar şi al materialelor care pot servi drept abecedar. Astfel, IAA Publishing House vine în sprijinul umplerii acestui gol: "Efectele Publicităţii", pe numele său iniţial "Cum să faci publicitate", fiind primul proiect al editurii organizaţiei.

Cartea este un fel de "lectură obligatorie" pentru publicitari (indiferent de nivelul carierei), pentru clienţii de publicitate şi pentru specialiştii în comunicare, urmărind să ridice nivelul real al celor care lucrează în industrie şi, în acelaşi timp, să aducă forţe proaspete din exterior.

Efectele publicitatii
„Efectele publicităţii” este mai mult decât o traducere a ediţiei originale scrisă de Brigitte Weiss, fiind adaptată pieţei româneşti. Astfel, pe lângă aspectele teoretice, cele 11 capitole conţin şi exemple şi studii de caz locale, care fac ca aplicabilitatea informaţiilor teoretice să fie evidentă, contribuind totodată la relevanţa cărţii pentru cititorii români.

Acoperind teme precum Strategia şi poziţionarea (capitolul 3), Cum funcţionează instrumentele publicităţii (capitolul 5), Planificarea campaniei de publicitate (capitolul 8) sau Publicitate câştigătoare de premii (capitolul 11), volumul „Efectele publicităţii” prezintă un set de sugestii şi guideline-uri menite să vorbească nu atât de o dimensiune a succesului în publicitate, cât de o dimensiune a eficienţei acesteia. De ce eficienţă? Pentru că, la sfârşitul zilei, publicitatea ar trebui să ne facă viaţa mai uşoară, ajutându-ne să luăm cele mai bune decizii şi simplificându-ne astfel existenţa.

De asemenea, cartea cuprinde un dicţionar extensiv ce descrie explicit aspecte caracteristice industriei de publicitate precum: termenii utilizaţi în publicitate, tipologia serviciilor de publicitate, etc.

Lectură placută!