Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Zoom"
Facebook
Like us on Facebook
Zoom - 26 Aprilie 2013
National Geographic împlinește 10 ani în România

National Geographic împlinește 10 ani în România

La începutul lunii mai, National Geographic împlinește 10 ani de activitate în România și 125 de ani de existenţă ai ediţiei internaţionale. Ediția aniversară va fi celebrată prin mai multe evenimente de diseminare a cunoaşterii despre natură, istorie, ştiinţă, o expoziţie foto, un moment 3D găzduit de AFI Cotroceni şi o seară de gală pentru prietenii National Geographic.

de Teodora Ieșeanu
Revista National Geographic s-a născut din iniţiativa unor exploratori şi cercetători cu viziune de a răspândi cunoştinţele geografice în rândul publicului larg. După un secol şi un sfert de existenţă, în care a determinat generaţii întregi să aibă grijă de planetă, NG se află în continuare în fruntea educatorilor.

Primii care semnalizează marile probleme ale lumii - încălzirea globală, criza petrolului, a alimentelor, a apei, explozia demografică - primii care luptă, prin conştientizare, împotriva despăduririlor, a poluării, a risipei, dar şi a intoleranţei şi discriminării, jurnaliştii, fotografii şi editorii NG invită acum publicul din România să sărbătorească alături de ei.

Deoarece noua temă majoră a NG, anul acesta, este explorarea, publicul e invitat pe 7 mai să vadă o defilare a faunei sălbatice din România; pe 9 mai la o lecţie de istorie dacică, cu poveşti de la specialişti şi cu film (un alt fel de documentar despre daci, producţie SUA), iar pe 10 mai la o dezbatere ştiinţifică alături de mari nume româneşti din cercetarea de ultimă oră.

Şi pentru un final de neuitat, între 10 - 12 mai 2013 un spectacol Augmented Reality va introduce publicul chiar în mijlocul delfinilor, dinozaurilor şi altor fiare de temut.

Programul complet al activităților aniversare este afişat pe www.natgeo.ro
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
ensiklopediamotor
17 Decembrie 2014, 05:18
la mulți ani, a zecea ediție a National Geographic în România. noroc mereu
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare