Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Zoom"
Facebook
Like us on Facebook
Zoom - 13 Ianuarie 2015
adidas OriginalSuperstar Film

adidas OriginalSuperstar Film

Când adidas a lansat pentru prima data pantoful Superstar, în 1969, cuvântul Superstar avea un înțeles extrem de clar. Astăzi, acest cuvânt este folosit cu atâtea conotații, încât sensul său original s-a disipat și câteodată creează confuzie. De aceea, în acest an, adidas Originals lansează întrebarea despre ce înseamnă, de fapt, să fii un superstar, începând cu filmul ce îi are ca protagoniști pe Pharrell Williams, David Beckham, Rita Ora și Damian Lillard.

Pentru relansarea pantofului iconic Superstar, adidas Originals începe noul an cu o campanie globală care chestionează conceptul de superstar în 2015.

Rețelele de socializare au redefinit complet conceptul de auto-exprimare, originalitate și creativitate și, de aceea, pe tot parcursul anului 2015, campania va evalua nevoia de validarea exterioară și cultul celebrității.Campania se lansează cu un film de 90 de secunde, regizat de Karum Huu Do și îi are ca protagoniști pe David Beckham, Pharrell Williams, Rita Ora și Damian Lillard, fiecare dezvăluind faptul că superstar nu presupune întotdeauna ceea ce credem.

Pentru Pharrell înțelesul este clar: “Nu ține de numărul de vizionări, like-uri sau share-uri”, în timp ce Rita Ora spune că “Nu este despre mersul pe covorul roșu, interviurile cu jurnaliștii și inteacțiunea cu fanii”.

Filmul va fi acompaniat de șase clipuri scurte și va include, de asemnea, și o versiune de 30 de secunde pentru lansarea următoarei colecțiii Supercolor semnată de Pharrell.

Manifestările din Times Square și Madison Square Garden, împreună cu activările de BTL și PR, incluzând social media, retail și digital media, vor susține atât campania, cât și lansările de produse, incluzând și viitoarele colectii in coloborare cu Pharrell și Rita Ora.

Campania globală a fost realizată de agenția newyorkeză Johannes Leonardo și va fi implementată prin strategia de BTL dezvoltată de agenția Three Sixty Communications din Londra.

Pantoful iconic Supersatr a fost lansat în anul 1969 și a avut o tranziție rapidă de pe teren către mediul urban. Forma sa a devenit o referință pentru cultura urbană de atunci, reperezentând creativitatea și diversitatea în întreaga lume. Pentru adidas Originals, anul 2015 marchează următorul capitol al moștenirii Superstar, cu lansări de produse și colaborări cu artiști pe tot parcursul anului.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare