Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Studii-de-caz"
Facebook
Like us on Facebook
Studiu de caz - 20 Ianuarie 2014
Making of Spot TV Provident „Bunicul”

Making of Spot TV Provident „Bunicul”

Campania Provident “Când este important pentru tine” a continuat de sărbători cu o nouă execuţie TV dedicată acestor momente speciale. De această dată, echipa Jazz a pornit de la un insight de sezon: bucuria cu care românii se strâng cu mic cu mare în jurul bradului şi a mesei de Crăciun.

de Jazz Communication
Reconstituirea unei atmosfere autentice, în care clienţii Provident să se regăsească întocmai, s-a dovedit o adevărată piatră de încercare a producţiei.  Making of 1

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării: spotul a fost filmat de Radu Muntean, unul dintre cei mai talentaţi regizori români din noua generaţie, iar locaţia a fost aleasă într-un vârf de deal, în mijlocul peisajului mirific, dar greu accesibil al frumosului sat Şirnea – prima localitate declarată sat turistic în 1968, în România.“Ne-am dorit să fie rupt din inima românului, să îl facem să îşi aducă aminte de momentele frumoase ale copilăriei, de mersul la bunici, de dragostea pe care o simţeau atunci în familie”, a spus Loredana Bănică, Client Service Director Jazz. Making of 2La rândul ei, casa ţărănească în care s-a filmat nu a suferit nicio intervenţie din partea scenografului. Frumuseţea ei se regăseşte integral în spot. Nicio reţetă tradiţională nu a lipsit de pe masa de Crăciun în jurul căreia se adună cu încântare familia reunită din spot. Sarmalele, salata de boef şi piftiile le-au făcut cu ochiul până şi membrilor echipei de filmare, care din păcate nu au mai apucat să se înfrupte din ele.Campania continuă şi în online, unde printr-un simplu click, cei interesaţi pot descoperi Making of 3 ce  idei, care ar putea deveni la rândul lor poveşti frumoase, au celelalte personaje din spot.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare