Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 15 Iunie 2017
Vodafone România oferă internet nelimitat și gratuit la concertul Kings of Leon de pe Arena Națională

Vodafone România oferă internet nelimitat și gratuit la concertul Kings of Leon de pe Arena Națională

Cu ocazia aniversării a 20 de ani, Vodafone România oferă internet nelimitat și gratuit pe Arena Națională pe toată durata concertului Kings of Leon din București. Astfel, toți clienții mobili ai Vodafone România care au cartele preplătite, abonamente sau servicii mobile dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pe Arena Națională pentru a naviga pe internet și pentru a utiliza social media în rețeaua Supernet™ 4G+ pe toată durata concertului.

De asemenea, vizitatorii paginii de Facebook a Vodafone România vor putea urmări sâmbătă, 17 iunie, transmisiuni cu momente inedite de la cel mai mare concert al verii, precum și fragmente din concertul de deschidere al artistei LP (Laura Pergolizzi).

Până în ziua concertului, clienții Vodafone România pot achiziționa bilete cu 20% discount, indiferent de categorie, în peste 100 de magazine ale operatorului din toată țara. Harta magazinelor este disponibilă pe www.vodafone.ro/kingsofleon. Totodată, până pe 16 iunie, utilizatorii MyVodafone au șansa de a câștiga zilnic invitații în cadrul concursului organizat în aplicație și de a ajunge la cel mai mare concert al verii. Orice utilizator care efectuează plata unei facturi, o reîncărcare sau o activare de extraopțiune este eligibil pentru a câștiga una dintre cele 200 de invitații duble pentru concertul Kings of Leon.

Extra info 

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2017, Vodafone Group avea 515,7 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 17,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare