Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 4 Septembrie 2014
The Alternative School for Creative Thinking lansează competiția „Rahova. Punct și de la capătˮ

The Alternative School for Creative Thinking lansează competiția „Rahova. Punct și de la capătˮ

The Alternative School for Creative Thinking anunță, în contextul Creative Est by Oricum, competiția "Rahova. Punct și de la capăt", adresată tinerilor creativi de până în 30 de ani.

Brief-ul invita comunitatea creativilor sa vina cu propuneri de campanii si solutii inspirate care prin intermediul artelor vizuale, antreprenoriatului cultural si comunicarii inteligente, vor reusi sa schimbe perceptia despre reputatia cartierului Rahova.

Cele mai reusite idei vor fi premiate cu burse oferite de The Alternative School, in valoare totala de peste 5000 de euro, iar participantii la urmatoarele doua semestre ale scolii au sansa de a se califica la Eurobest si Cannes Lions - cele mai importante evenimente dedicate gandirii creative la nivel european si mondial.

Brieful va fi disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului Creative Est #0, iar rezolvarile creative ale participantilor sunt asteptate pana pe 10 septembrie. Anuntarea castigatorilor va avea loc joi, pe 11 septembrie.

”Sa capitalizezi energiile creative ale compatriotilor nu e simplu, dar e fabulos cand se intampla. Asa ca ce face Asociatia Oricum e lucru mare. Sunt de pretuit si aplaudat. La Cannes Lions Romania, prin proiectele The Alternative School, educam si promovam talente romanesti in afara tarii de aproape zece ani. Stim ca nu e simplu, de aceea ne  simtim ca acasa la Creative Est #0. E formidabil cand oamenii care simt si gandesc la fel reusesc sa capitalizeze in jurul unei idei. Aproape de fiecare data, rezultatul demersului e mai mult decat suma partilor. Le tinem pumnii celor care au confirmat participarea la Creative Est #0”, a declarat Teo Migdalovici, ambasador Cannes Lions in Romania si fondator The Alternative School for Creative Thinking.

In cadrul evenimentelor Creative Est #0, biroul Cannes Lions Romania si The Alternative School for Creative Thinking vor mai avea doua contributii importante – o selectie a celor mai interesante lucrari inscrise in competitia de design de la Cannes Lions, ce va avea loc sambata seara, dar si un dialog cu publicul in cadrul discutiilor Aperitiv Creativ, ce va avea loc duminica, de la 15.oo. In cadrul se vor servi fapte, nu gogosi, rezultatele demersurilor de creative training din ultimii zece ani si felul in care miza pe educatie, in industrie, a ajutat cele doua entitati cretaive sa faca posibil parcursul de la rusine la prestigiu, cand vine vorba despre reputatia creativitatii romanesti, pe scenele lumii.

Invitati: Teo Migdalovici – ambasadorul Cannes Lions in Romania, Bianca Dumitrascu, Razvan Ghilencea – singurii romani medaliati cu aur la Cannes Lions Cyber 2014, Alex Haidamac –parte din singura echipa medalitata cu aur la Cannes Lions Design 2013.

The Alternative School for Creative Thinking e un MBA Creativ unic in estul Europei. In ultimii noua ani, aceasta platforma de invatare, coaching si competitie a permis unui numar de peste 250 de tineri creativi romani sa calatoreasca la evenimente de studiu in strainatate, iar celor mai buni dintre ei sa e premiati cu Order of Merit, Gold si Grand Prix la Eurobest si Cannes Lions.

Inscrierile generale pentru semestrul Eurobest au loc incepand cu 6 septembrie, iar pe site-ul www.thealternativeschool.com puteti consulta alte informatii aditionale.

Alte date importante: Brief-ul competitiei poate  solicitat si la win@canneslions.ro, acolo unde vor  trimise aplicatiile prin transfer. Intalnirea ce va anticipa anuntarea rezultatelor va avea loc la sediul Unicredit Tiriac Bank, din strada Poligraei, pe data de 11 septembrie, de la ora 18.00.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare