Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 27 Iunie 2012
Mercury360 gestionează campaniile CRM ale Provident

Mercury360 gestionează campaniile CRM ale Provident

Mercury360 este agenţia care va planifica şi implementa campaniile promoţionale şi acţiunile de CRM ale companiei Provident Financial România.

Mercury360 a fost selectată în urma unei licitaţii organizate în lunile martie si aprilie, la care au participat 6 agenţii.

Printre serviciile oferite de Mercury360 se numără acţiuni de BTL, direct mailing, promoţii, precum şi programe de  fidelizare a clienţilor şi agenţilor Provident.

Extra Info

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, de unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Compania este parte a grupului britanic International Personal Finance ), al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est. IPF s-a format în 2007 prin desprinderea diviziei internaţionale a grupului Provident Financial de activitatea din Marea Britanie și este astăzi una dintre cele mai puternice 250 de companii britanice listate la Bursa din Londra. Grupul are peste 2,4 milioane de clienți și, în afară de România, desfăşoară cu succes activităţi în Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia şi Mexic.

Mercury360 este una dintre cele mai mari agenții integrate de consultanță de marketing și comunicare și cea mai performantă agenție independentă din România. Inființată în 1993, titularizată în 1998 sub numele Mercury Promotions și rebranduită în 2007 în Mercury360, agenția are o experiență solidă în derularea de proiecte de comunicare integrate și specializate și se află în top 5 cele mai mari agenții. Pe parcursul celor 19 ani de activitate, Mercury360 s-a dezvoltat constant ajungând în 2012 la 110 angajați și un portofoliu de servicii în creștere. Din februarie 2008 agenția este reprezentant exclusiv al CPM International, lider internațional în servicii de field marketing și sales development. In prezent, Mercury360 este dedicat unor parteneriate cu o serie de companii importante precum URSUS Breweries, Provident Financial România, Nestle, Nestle Professional, Western Union, Ferrero România, Dr. Oetker, Albalact, etc. De-a lungul anilor, campaniile agenției au fost premiate la Epica Awards (cu Argint si Bronz), Ad’Or (spotul anului, cel mai bun spot în categorie, cel mai bun innovative media), AdPrint, au fost nominalizate la Effie și au ajuns în finală la Golden Drum.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
replica Tag Heuer watches
16 Octombrie 2015, 05:43
Mercury360 se numără acţiuni de BTL, direct mailing, promoţii, precum şi programe de fidelizare a clienţilor şi agenţilor Provident.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare