Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 18 Decembrie 2014
Mega Image lansează WINE Gallery un nou concept corner specializat de vinuri și o platformă online asociată

Mega Image lansează WINE Gallery un nou concept corner specializat de vinuri și o platformă online asociată

Mega Image a deschis pe 18 decembrie un concept corner specializat de vinuri în cadrul Mega Image București Mall, numit Wine Gallery.

Mega Image își consolidează astfel poziția și rolul în cadrul comunității din care face parte prin deschiderea primului concept corner specializat de vinuri și prin lansarea unei platforme online asociate. Strategia Mega Image în cadrul acestui nou concept are drept scop apropierea atât față de pasionații de vinuri și interacțiunea cu aceștia despre pasiunile, interesele și dorințele lor, cât și față de cei ce doresc să descopere lumea vinurilor, oferind soluții la îndemână și modalități accesibile de cumpărare.

Dezvoltat pe conceptul „magazin în magazin” pentru unitatea din București Mall, Wine Gallery va oferi o varietate largă de vinuri, cu aproximativ 900 de sortimente de vinuri și va include peste 50 de băuturi spirtoase și produse gourmet asociate consumului de vin. Selecția oferită este potrivită atât pentru pasionați, cât și pentru consumatorii ocazionali și provine din diferite colțuri ale lumii, regăsindu-se cu precădere vinuri din România, Franța, Italia, regiunea balcanică, dar și vinuri din Maroc, Brazilia, Liban și Noua Zeelandă. România este țara cu o selecție impresionantă de peste 200 de vinuri cu reprezentarea atât a zonelor de tradiție ale țării, cât și din zone mai puțin cunoscute, oferind posibilitatea de a testa și degusta vinuri de excepție. Noul concept are o suprafață de 220 m2, iar accesul în cadrul acestuia se face prin interiorul Mega Image București Mall, aflat la nivelul -1.

Pentru a sprijini cu soluții ușoare de cumpărături stilul de viață al consumatorilor săi, Mega Image se apropie și mai mult de comunități și de interesele acestora atât în offline, cât și în online, și lansează și o platformă online asociată magazinului, http://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese, în versiune beta. Aceasta va oferi toate informațiile necesare pentru a face cea mai potrivită alegere a unui produs și va facilita interacțiunea între consumatorii interesați de vinuri.

„Misiunea companiei Mega Image este de a oferi cliențlori noștri plăcerea de a consuma sau de a oferi un vin de calitate și ne bucurăm să le putem pune la dispoziție acest magazin concept care să le ofere atât informațiile de care au nevoie pentru a face cea mai potrivita alegere, cât și o gamă variată din care să se inspire. Așa au luat naștere Wine Gallery și platforma online http://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/, care sperăm să găzduiască cea mai mare comunitate de oameni pasionați de vinuri”, declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Secțiunea http://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/ face parte din platforma umbrelă StamdeVorba.ro, care va găzdui în viitor mai multe comunități de interes și va servi ca o sursă importantă de informații și locul preferat de interacțiune pentru o categorie largă de produse îndrăgite și pasiuni ale consumatorilor Mega Image.

Extra Info

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarket-uri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 392 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare