Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 27 Iunie 2017
FRACTAL COMMUNICATIONS: o nouă agenție de publicitate pe piața din România

FRACTAL COMMUNICATIONS: o nouă agenție de publicitate pe piața din România

FRACTAL Communications – o nouă agenție de publicitate, full service, parte din Geometry Global Bucharest, membră a WPP, se lansează astăzi pe piața de advertising din România. Elementul definitoriu al noii agenții este dat de filosofia sa unică mindful buzz – care va sta la baza tuturor proceselor de lucru în FRACTAL Communications.

Mindful buzz înseamnă o perspectivă distinctă de a privi brandurile – acestea sunt abordate ca fiind ecosisteme de comunicare, dar și un mod autentic de a ajunge la oameni – prin conversații și experiențe de impact.

Clienții alături de care FRACTAL Communications își începe activitatea în 2017 sunt: Regina Maria Ponderas Academic Hospital, Federația Română de Fotbal, Red Bull, Scandia, Danone Activia, Heineken și Pepco. Pentru aceștia, agenția va oferi servicii din următoarele arii de expertiză: crisis management, social & mobile content, integrated communications, digital & media management, community management, sustainability strategy, creative & design, brand & PR strategy, media relations.

"FRACTAL Communications s-a conturat pornind de la expertiza de PR pe care o avem deja în Geometry Global și pe care ne-am propus să o ducem mai departe spre ceea ce noi numim mindful buzz. Astfel, astăzi lansăm o noua agenție full service care întâmpină nevoile clienților locali și care este gata să aducă plus valoarea în business-ul lor și în industrie”, declară Mircea Pascu, Managing Director FRACTAL Communications.  

Mircea Pascu

Echipa FRACTAL Communications va fi reprezentată de: Mircea Pascu – Managing Director, Simona Costea – Client Service Director, Alex Petrescu – Strategy & Creative Director, Mina Ionescu – Digital Consultant, Marin Preda – Content Director, Alina Croitoru – PR Director și Luiza Dumitras – Business Consultant.

Extra info

Mindful buzz înseamnă să ajungi la oameni, să le captezi atenția, să inspiri conversații și să lași o urmă care are impact. Pentru asta, privim brandurile ca pe ecosisteme de comunicare, în care fiecare element are un rol clar. Nimic nu trebuie subevaluat, pentru că orice lucru pe care îl face un brand, orice acțiune de comunicare semnată de un brand construiește, influențează reputația acelui brand.

Povestea de început pentru FRACTAL Communications vă așteaptă pe www.fractal.agency, https://www.facebook.com/Fractal-Communications-398956657132602/ și https://www.instagram.com/fractal_agency/ .

Geometry Global este o agenție de activare de brand, prezentă în 56 de țări, a cărei misiune este de a ajuta cumpărătorii, consumatorii și utilizatorii să facă cele mai potrivite și mai eficiente achiziții de produse, servicii sau idei: www.geometry.com .

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Best
3 Iulie 2017, 01:43
Thank you
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare