Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 6 Iulie 2017
EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

Retailer-ul EuroGsm anunță susținerea participanților Electric Castle prin asigurarea unor standuri de încărcare pentru device-urile lor. Anul acesta, compania va amplasa în spațiul dedicat festivalului șapte standuri în șapte locații diferite, cu o capacitate totală de peste 700 de încărcătoare.

Prin intermediul acestora, participanții la festival își vor putea încărca gratuit telefoanele, bateriile externe, dar și camerele video de acțiune. Standurile vor fi deschise non-stop pe perioada festivalului, acoperă o gamă largă de modele de telefoane și vor funcționa în regim self-service pentru ca participanții să aibă acces facil și rapid la serviciul oferit de EuroGsm.

Partener încă de la prima ediție a festivalului Electric Castle, EuroGsm și-a îmbunătățit în fiecare an serviciul gratuit de încărcare, astfel că pentru această ediție vorbim de o creștere de aproximativ 30% față capacitatea de la ediția precedentă.

„Ne bucurăm să fim, pentru al cincilea an la rând, alături de organizatori și să încărcăm cu energie din ce în ce mai mulți participanți dornici să fie tot timpul conectați, să împărtășească experiențele cu prietenii și să surprindă momente inedite de distracție. La fel ca în fiecare an, și de această dată ne-am propus să îmbunătățim serviciul oferit și l-am transformat într-unul self-service. Astfel vom asigura un serviciu rapid, ușor de folosit și în condiții de maximă siguranță, cu grija cu care întâmpinăm și clienții din magazine” a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Extra info

EuroGsm este unul dintre cei mai mari retaileri telecom, cu peste 500 de angajați și o rețea extinsă la 108 magazine în peste 70 de orașe în cei 20 de ani de existență. Compania este un trend-setter care aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, asigură cea mai variată gamă de accesorii și o servire rapidă a clienților săi pentru plata facturilor, abonamente de voce sau date.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare