Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 16 Martie 2016
Campania TV „MICHELIN CROSSCLIMATE” - o promovare inovatoare pentru o anvelopă inovatoare

Campania TV „MICHELIN CROSSCLIMATE” - o promovare inovatoare pentru o anvelopă inovatoare

Michelin a ales să combine tehnologiile anvelopelor de vară cu cele ale anvelopelor de iarnă într-o singură anvelopă care să ofere siguranţă pe orice tip de vreme. Nouă, diferită și surprinzătoare, noua MICHELIN CrossClimate este singura anvelopă de vară concepută pentru a face faţă condiţiilor meteo imprevizibile.

Pentru a ilustra performanţele acestei anvelope, Michelin a creat o poveste memorabilă și amuzantă, un echilibru perfect între cinematografie și publicitate.

Campania prezintă o familie surprinsă de trei titani, reprezentând căldura, ploaia și zăpada. Cei trei titani amenințători sunt confruntați de omuleţul Michelin iar familia este salvată, deoarece cu anvelopele MICHELIN CrossClimate, șoferii „sunt înarmați pentru orice tip de vreme”

Această campanie originală a fost concepută de TBWA și continuă seria animaţiilor cu omulețul Michelin.

Campania are ca scop creșterea vizibilității mărcii și prezentarea anvelopei inovatoare MICHELIN CrossClimate şi se va desfăşura în perioada 29 februarie – 17 aprilie, fiind prezentă pe canalele TV și digitale relevante pentru publicul-țintă Michelin.

Pentru a viziona spotul TV creat pentru campania MICHELIN CrossClimate, dar şi pentru a descoperi şi celelalte game de anvelope Michelin, puteti acesa www.michelin.ro.

Extra info

Michelin este una dintre cele 10 cele mai apreciate mărci corporatiste europene conform rezultatelor studiului realizat de Best Brands - organism german de clasificare a mărcilor, care se ocupă cu identificarea celor mai populare mărci, în fiecare an. Pentru acest premiu, GfK Market Research a chestionat 5.000 de persoane din Germania, Anglia, Franţa, Italia și Spania în cadrul unui sondaj online.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare