Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 6 Decembrie 2013
Brands & Bears activează Persil Gel în galeriile comerciale

Brands & Bears activează Persil Gel în galeriile comerciale

La începutul lunii noiembrie, Persil a lansat prima campanie de comunicare în care își asociază imaginea cu o celebritate locală - Iuliana Tudor, imagine emblematică a postului național de televiziune și gazda emisiunii "O dată-n viață".

În cadrul acestei campanii, Brands&Bears a fost aleasă să creeze și să implementeze acțiunile out of store.

Activările s-au desfășurat pe parcursul weekend-urilor 15-17 noiembrie în Băneasa Shopping City și 22-24 noiembrie în Afi Palace Cotroceni, iar obiectivele principale au fost atât de a intări relația dintre consumatorii Persil și brand, cât și de a prezenta avantajele detergentului lichid ca un nou mod de spălare către non consumatori.

Ideea creativă propusă de Brands & Bears a vizat două direcții: activități interactive cu consumatorul și sampling. Astfel, evenimentul principal a recreat atmosfera unui concurs TV, moderat chiar de endorser-ul campaniei, Iuliana Tudor.

Activitățile de sampling au avut scopul de a întregi experiența consumatorilor cu produsul. Target-ul principal au fost persoanele care își achiziționau haine din galeria comercială, cărora le era înmânată o mostră de Persil Gel – cea mai modernă formă de spălare – împreună cu un leaflet conținând informații relevante pentru spălarea eficientă a hainelor.

Echipa Henkel
implicata in proiect este formată din: Diana Pasoi – Senior Brand Manager Laundry & Home Care, Laura Ionita - Assistant Brand Manager Laundry & Home Care.

Echipa Brands & Bears:
Andrei Galeata – Art Director, Gabi Coman – Copywriter, Cristian Bufinschi – Creative Director, Camelia Moroianu – Account Executive, Maria Chiribau – BTL & Production Manager, Claudia Mihai – Client Service Director
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare