Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 14 Iulie 2017
Au început înscrierile pentru sesiunea din toamnă 2017 a programelor Erudio

Au început înscrierile pentru sesiunea din toamnă 2017 a programelor Erudio

Erudio dezvoltă de 11 ani programe de educație aflate la granița dintre mediul business și cel academic, care propun soluţii creative, inovatoare la provocările cărora liderii din diferite domenii sunt nevoiţi să le facă faţă. Peste 500 de CEO, top manageri și lideri din mediul de business din România au absolvit programele Erudio.

Erisma - Leadership Creativ

Profesori: Horia Roman Patapievici, Ioana Pârvulescu, Adrian Titieni, Liviu Papadima, Mihaela Gînju și Mugur Ciumăgeanu.

Module: Tehnici teatrale, Scriere creativă, Autocunoaștere, Vorbirea în public.

Premisa: Actul de leadership este “ieșirea la rampă” în fața oamenilor pe care îi conduci. Acolo, prin gândurile, ideile și poveștile tale îi inspiri și îi atragi, concentrezi energiile celor din fața ta către o țintă comună.

Abordarea Erisma: Leadership-ul este despre Autenticitate - asumarea propriilor valori, despre a trăi şi a comunica aceste valori. Leadership-ul este însufleţire, atragerea celorlalţi, alinierea lor din convingere la o viziune. Capacitatea de a-i atrage pe alţii se bazează pe o comunicare creativă şi captivantă, adaptată auditoriului.

Înscrieri: Următoarea serie începe în 23 septembrie 2017. Mai multe detalii, aici.

“Cultură şi afaceri… la Erisma ele trăiesc bine şi foarte normal împreună. O experienţă inedită ce lasă urme în conştiinţă şi comportament.", Iulia Nartea, Country Manager UPS Italia.

Emeritus - Conducerea prin Valori

Profesori: Andrei Pleșu, Mircea Dumitru, Emil Hurezeanu, Horia Roman Patapievici, Michael Metzeltin, Vintilă Mihăilescu, Vasile Morar, Liviu Papadima, Adrian Stanciu.

Premisa: Cu sute de ani în urmă, meseria de conducător era dobândită mai cu seamă prin naștere. Oamenii deveneau conducători încet, aveau răgazul să învețe ce înseamnă asta, să privească la cum fac alții, să dobândească înțelepciunea necesară în misiunea de a conduce destine.

Abordarea noastră: Emeritus propune o pauză de reflecție pe teme ca Adevărul, Puterea, Smerenia, Curajul, Înțelepciunea, Etica și Valorile. Moderat de câteva dintre cele mai strălucite minți ale momentului, Emeritus este un curs despre filosofia conducerii oamenilor, despre valorile esențiale ale conducătorilor, despre înțelegerea profundă a naturii umane și a felului în care ea ajută sau inhibă capacitatea noastră de a excela împreună.

Înscrieri: Următoarea serie începe în 7 octombrie 2017. Mai multe detalii, aici.

"La finalul Emeritus, aveam entuziasmul de la 20 de ani și credința că pot schimba lumea sau măcar business-ul pe care îl conduc. Și asta pentru că m-am lovit de subiecte tari: Curajul, Puterea, Smerenia, Cunoașterea și Ignoranța, Etica – predate de profesori pe care îi admir. După care m-am întors la treabă și mi-a ieșit atât de bine, că m-am înscris a doua oară la Emeritus”, Răzvan Iorgu, Director general CBRE.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare