Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 13 Iulie 2017
AnswearTopLadies, un proiect digital aplaudat de peste 10.000 de doamne

AnswearTopLadies, un proiect digital aplaudat de peste 10.000 de doamne

Pentru Answear.ro, luna iunie a însemnat #AnswearTopLadies, un proiect digital dedicat în exclusivitate doamnelor. Zece femei din industrii diferite precum media și advertising, tehnologie, financiar-bancar, retail sau antreprenoriat au arătat într-un mod cât mai creativ ce înseamnă pentru ele stilul vestimentar și moda. Astfel, timp de o zi, doamnele s-au bucurat de o sedință foto profesională, având liberatea de a își alege hainele și accesoriile care le definesc cel mai bine personalitatea.

Comunicarea proiectului a fost susținută de interviuri dedicate pe blogul companiei, cât și de o prezență activă pe conturile de Facebook și Instagram Answear.ro. Timp de o lună, materialele din proiectul #AnswearTopLadies au adunat peste 10.000 de aprecieri în mediile sociale, traficul de pe blogul companiei crescând cu peste 30% față de luna precedentă.  

”Pentru noi, clienții Answear.ro sunt mereu in centrul comunicării. Ne-am propus să venim cu proiecte care să le vorbească direct și sincer, fără limitări. De altfel, clienții Answear.ro sunt și influencerii noștri, un canal de comunicare credibil și real, care rezonează în totalitate cu valorile noastre de brand. Pentru perioada următoare, ne dorim să replicăm proiectul și pentru domni, sub conceptul de #AnswearTopMen”, menționează Raluca Radu, Country Manager Answear România.

În cadrul proiectului #AnswearTopLadies au participat: Raluca Mateiu (CEO Internet Corp), Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager FAN Courier), Irina Alexandru (Channel and Consumer Marketing Manager for Emerging Markets Fitbit), Nicoleta Schroeder (General Manager UBER România), Carmen Punga (Industry Manager Google), Georgiana Gheorghe (eCommerce Manager Sephora), Vicki Nicola (Managing Partner My Media / The Group), Raluca Alexandrescu (Brand & Communications Marketing Manager Mega Image), Anabela Luca (CEO adLemonade) și Nicoleta Deliu (Head of Corporate Communication & Community Affairs Department BCR).

Extra info

ANSWEAR este magazinul online originar din Polonia. Cu o istorie de 7 ani în piața de ecommerce europeană, grupul este prezent în țări precum Cehia, Ungaria și Slovacia. În România, Answear.ro oferă peste 300 de branduri de haine, încălțăminte și accesorii de la nume sonere precum Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY și New Balance. Mai multe informații despre oferta magazinului online, gama de produse și promoțiile oferite se găsesc pe www.answear.ro.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare