Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 18 Iulie 2018
Ali Bati, Chief Creative Officer – Leo Burnett Bucharest, jurat la festivalul Golden Drum 2018

Ali Bati, Chief Creative Officer – Leo Burnett Bucharest, jurat la festivalul Golden Drum 2018

Ali Bati, Chief Creative Officer – Leo Burnett Bucharest, face parte din juriul celei de-a 25-a ediție a festivalului Golden Drum, în cadrul secțiunii WHY. Festivalul reprezintă una dintre cele mai importante competiții din industria de advertising pentru regiunea Centrală, de Est și Sud a Europei și Orientul Mijlociu.

”A fi membru al juriului Golden Drum este o onoare și o recunoaștere, mai ales într-un an aniversar ca acesta. Va fi o oportunitate importantă pentru mine de a vedea în premieră performanța de azi și de mâine a industriei noastre. Aștept cu nerăbdare să sărbătorim cele mai bune lucrări din regiune.” - Ali Bati, Chief Creative Officer, Leo Burnett Bucharest.

Înainte de venirea sa la Leo Burnett Bucharest, Ali a lucrat în Turcia, Italia, Marea Britanie și SUA, pentru branduri globale, dar și locale, câștigând peste 100 de premii la cele mai importante competiții internaționale.

Ali Bati a fost numit de Lürzer's Archive ca fiind cel mai bun Art Director din lume în anul 2011.

Din 2016, de când a preluat funcția de Chief Creative Officer al Leo Burnett Bucharest, agenția a câștigat premii importante la festivaluri internaționale și locale, culminând cu obținerea titlului de Agenția Anului în cadrul Effie 2018 și a unui Bronze Lion la Cannes.

 

De anul acesta, competiția va fi împărțită în două secțiuni: secțiunea WHAT va recunoaște și recompensa cele mai bune soluții și cele mai eficiente implementări, în timp ce secțiunea WHY va evalua motivul pentru care un proiect a fost realizat și obiectivele principale ale diferitelor practici de comunicare. Fiecare secțiune este în continuare împărțită în grupuri și categorii care reflectă ultimele tendințe din industria de advertising și a creativității.

Anul acesta, Golden Drum va avea loc în Portorož, între 17 și 19 octombrie. Mai multe informații despre festival pot fi găsite aici.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare