Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 14 Martie 2014
A+E Networks UK continua expansiunea în România prin Romtelecom și Nextgen

A+E Networks UK continua expansiunea în România prin Romtelecom și Nextgen

A+E Networks UK, lider în distribuţia canalelor de entertainment, îşi extinde portofoliul de televiziuni în România. Începând cu luna martie 2014, HISTORY HD şi Crime & Investigation Network (CI) vor fi transmise de operatorul Romtelecom şi subsidiara sa NextGen Communications prin satelit, televiziune prin internet și cablu.

de Teodora Ieșeanu
Televiziunea HISTORY a fost lansată de Romtelecom în august 2011, iar acum este disponibilă şi în format HD ca parte a pachetelor Extra şi Maxim, atât prin satelit, cât şi digital (IPTV). HISTORY HD este inclusă şi în opţiunea suplimentară HD TV de la NextGen Communications. Printre emisiunile cu cea mai mare audienţă se numără “Aşii amanetului” şi “Colecţia de la Count’s Kustoms”.

De asemenea, HISTORY va oferi o serie largă de emisiuni cu conţinut de calitate prin intermediul Filmotecii disponibile în cadrul televiziunii prin internet de la Romtelecom. Mai mult, HISTORY foloseşte această platformă pentru a le oferi telespectatorilor avanpremiere, precum serialul Vikingii.

CI este disponibil în pachetul Romtelecom Maxim şi în pachetele digital şi analog ale NextGen, oferind telespectatorilor detalii exclusive despre situaţii reale. Televiziunea difuzează emisiuni de mare audienţă pe plan internaţional, precum “Primele 48 de ore” sau “Copii ucigaşi”.

Extra Info

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 17 limbi.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare