Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Opinii"
Facebook
Like us on Facebook
Opinie - 28 Mai 2014
Trainingul “Negocierea de elită”: „Unul dintre cele mai vii și practice traininguri la care am participat. ˮ

Trainingul “Negocierea de elită”: „Unul dintre cele mai vii și practice traininguri la care am participat. ˮ

Pe 22, 23 și 24 mai, Școala IAA a organizat în cadrul Atelierelor cel mai complex training de negociere susținut de Eugeniu Mihai, formator certificat și autorul „The Elite Negotiator: The ultimate guide to negotiating like a PROˮ. În cele trei zile de workshop, participanții au învățat cum să gândeasacă și să pregătească o negociere; cum să conducă eficient o întâlnire de negociere; cum să implementeze ceea ce au negociat și cum să negocieze etic și eficient în situații deosebite.

Trainingul „Negocierea de elităˮ a fost interactiv și s-a axat pe practică 70% din timpul alocat. Participanții au simulat diferite situații de negociere și au aplicat teoria învățată.

La finalul workshop-urilor aceștia au primit certificatele de absolvire și cartea “The Elite Negotiator: The ultimate guide to negotiating like a PROˮ din partea autorului și trainerului Eugeniu Mihai.

Mai jos, câțiva dintre participanți ne-au trimis impresiile lor la cald despre experiența și cunoștințele acumumulate la acest training.

„Un training foarte structurat și logic. Am venit cu nevoia inițială de a afla mai mult despre forma și întâlnirea de negociere, dar am reconsiderat-o și am aflat cât de mult contează fondul și pregătirea negocierii.ˮ

Un curs foarte complet și foarte agreabil, neașteptat pentru un subiect atât de complex și greu de digerat.ˮ

„Unul dintre cele mai vii și practice traininguri la care am participat.ˮ

„Un curs folositor. Multe informații relevante succint și logic structurate. Mi-a plăcut energia trainerului și a grupului. Interactiv, captivant, folositor.ˮ

„Trainerul Eugen Mihai este foarte energic, pozitiv, carismatic.ˮ

„Dacă vrei să știi care este abordarea pe care trebuie să o ai ca să pui bazele unei relații de parteneriat win-win, atunci acesta este cursul la care trebuie să participi neapărat.ˮ

Următoarea sesiune de training „Negocierea de Elită” este programată în perioada 24, 25 și 26 iulie.

Pentru mai multe detalii despre curricula, trainer si costuri, doritorii pot accesa link-ul, iar cei interesați pot să o contacteze pe Laura Tampa, Director Executiv, Școala IAA, laura.tampa@iaa.ro  sau Ruxandra Radu, Chapter Coordinator IAA Romania – ruxandra.radu@iaa.ro.

Extra Info

“Atelierele Şcolii IAA” îşi propun să aducă în faţa industriei traininguri, seminarii şi workshopuri punctuale, în cadrul cărora se vor prezenta concepte si perspective noi, precum si instrumente de lucru necesare in domeniul marcomm.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare