Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Opinii"
Facebook
Like us on Facebook
Opinie - 23 Noiembrie 2010
Berlin School şi miracolul cunoaşterii

Berlin School şi miracolul cunoaşterii

Atunci când ai împlinit visele îndrăzneţe şi când ai transformat idealurile în reper tangibil de fiecare zi al existenţei, nu mai rămân multe motivaţii care să te anime. Rămâne în fapt una singură: cunoaşterea!

de Zoltan Szigeti, Preşedinte, The Group

Sa vrei sa stii mai mult, sa intelegi resorturi ascunse ale progresului, sa inveti despre ceilalti si despre arta de a contribui la mersul lumii inainte … sa vrei sa dobandesti informatii, sa acumulezi instrumente si sa comprimim invatatura celorlalti in doze suplimentare de stiinta…. toate acestea definesc pentru mine setea de cunoastere. Si pentru toate acestea m-am inscris la Berlin School of Creative Leadership.

A fost mai greu decat ma asteptam, caci pierdusem in ani deprinderea scolareasca a temelor pentru acasa si uitasem de emotiile pe care le aduce sesiunea de examene. Dar a fost coplesitor de mult mai util decat anticipam.

Am stat in banca, luni de zile, alaturi de cei mai savurosi creativi pe care ii are publicitatea mondiala, am respirat aerul unei clase pe care a magnetizat-o de la catedra, zile in sir, Michael Conrad, am imprumutat din stiinta unor profesori care i-au invatat de-a lungul anilor pe cei mai invatati dintre liderii lumii de business. Mi-am imbogatit cunoasterea in cel mai eficient si agreabil fel pe care il poate oferi o scoala.

Am invatat ca ceea ce am aplicat empiric este corect, atata vreme cat a determinat succesul unei echipe, am invatat ca cifrele nu pot mistifica realitatea pentru multa vreme si ca ecuatia succesului presupune bun simt. La cea mai renumita facultate de marketing din lume, la Kellog University (acolo unde am parcurs cel de-al treilea modul de clasa), am invatat ca marketingul este doar …. bun simt profesional.

Dincolo de stiinta teoretica si sutele de analize pe studii de caz, am aflat despre instrumente noi, le-am aplicat mai apoi acasa, la noi in agentie. Si am avut izbanzi suplimentare. De la Berlin School am aflat ca a fi cu adevarat creativ in online inseamna sa ai abilitatea de a genera continut; si astfel s-a nascut, cand am ajuns acasa, petocuri.ro. In timp a devenit cea mai activa comunitate de femei online, atingand peste 100.000 vizitatori unici pe luna.

Cunoasterea extinsa, complexa, profunda pe care mi-a oferit-o experienta acestei scoli s-a transferat mai apoi in spiritul agentiei noastre. Multe dintre succesele cu care ne mandrim si mult din eficienta pentru care suntem faimosi provin de la amestecul de informatii si instrumente pe care le-am dobandit de la Berlin School of Creative Leadership.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare