Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Iaa-25-ani"
Facebook
Like us on Facebook
IAA 25 Ani - 6 Noiembrie 2013
Veronica Savanciuc: Astăzi, precum cu 20 de ani în urmă, IAA reprezintă liantul și cea mai importantă voce a industriei de comunicare

Veronica Savanciuc: Astăzi, precum cu 20 de ani în urmă, IAA reprezintă liantul și cea mai importantă voce a industriei de comunicare

Astăzi, precum cu 20 de ani în urmă, IAA reprezintă liantul și cea mai importantă voce a industriei de comunicare. Am avut șansa să traiesc "anii romantici" ai publicității alături de IAA, într-o companie extraordinară, profesioniști din toate sectoarele industriei de comunicare, ce au avut un rol esențial în călătoria către ceea ce reprezintă astăzi industria de publicitate românească: o industrie aliniată la standardele și tendințele pieței internaționale de advertising, o industrie care s-a impus prin campanii inovatoare, remarcate la festivaluri din toată lumea.

Felicitări IAA pentru 20 de ani plini de acțiune, în care am trăit intens fiecare clipă, am crescut împreună și am reusit, tot împreună, să ridicăm mereu standardele, să construim o industrie matură, cu norme de reglementare clare și transparente. Este un moment unic, în care privim trecutul cu mândrie și viitorul cu entuziasm.


Veronica Savanciuc


Președintele grupului Lowe, Veronica Savanciuc, este unul dintre antreprenorii care au pus bazele advertising-ului în România, lansând în 1993 una dintre primele agenții de publicitate full-service de pe piață.

Lowe este acum unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din România, cu șapte companii în portofoliu, fiecare acoperind o anumită specializare: Lowe & Partners (advertising), Initiative (media), GolinHarris (PR), SeniorHyper (digital advertising), Medic One (healthcare communication), BPN (media), Mobile Works (mobile marketing).

Veronica Savanciuc este astăzi membru al Senatului International Advertising Association (IAA), a deținut 3 mandate ca Președinte IAA România și a fost desemnată Personalitatea Feminină a Deceniului în Publicitatea Românească, în 2003, iar în 1998 a primit la Londra titlul de "Leading Women Entrepreneurs of the World".

Veronica este fondator și membru în unele dintre cele mai puternice asociații din industria de publicitate, printre care: Uniunea Agențiilor de Publicitate din România (UAPR), Consiliul Român de Publicitate (RAC), etc.

Veronica susține de asemenea numeroase cauze sociale (educaționale, medicale și culturale), fiind fondator și membru în consiliul de administrație al unor ONG-uri prestigioase.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare