Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 3 Martie 2014
Workshop-uri cu BBDO Russia şi ogilvychange la Promotions Now 2014

Workshop-uri cu BBDO Russia şi ogilvychange la Promotions Now 2014

Marina Clement (Behavioural Director, #ogilvychange) şi Natalia Chuich (Strategic Planning Director, BBDO Russia) întregesc lista trainerilor şi speakerilor de la Promotions Now 2014 (6 şi 7 martie, UniCredit Tower). Cu o viziune globală asupra promoţiilor şi concursurilor, ele vor oferi celor 150 de participanţi la eveniment inspiraţie pentru campanii promoţionale de succes prin prezentările şi workshop-urile susţinute.

Natalia Chiuch este Strategic Planning Director la BBDO Russia, acoperind conturile globale Mars, VISA şi Intouch Insurance, dar şi conturile locale MTS şi Sberbank. Lucrând cu branduri foarte mari, Natalia vede promoţiile ca o parte integrată a unei campanii de amploare, ca un equity builder şi nu doar ca o posibilitate de creştere a vânzărilor. Din rolul de brand keeper, Natalia se asigură că promoţia e integrată în direcţia strategică a brandului, aceasta fiind şi tema abordată de ea în cadrul conferinţei, pe 6 martie.

Despre promo building engagement va discuta şi în cadrul workshop-ului, pornind de la case study-ul VISA “Scroll to Sochi”, campanie care a avut la bază un concurs cu premiu constând într-o excursie la Jocurile Olimpice de la Sochi. Natalia va analiza felurile în care organizarea unui astfel de eveniment poate schimba percepţia consumatorului şi cum pot brandurile să capitalizeze astfel de oportunităţi.

Marina Clement
este Behavioural Director la #ogilvychange, agenţie care combină research-ul în psihologia cognitivă şi behavioural economics cu expertiza în comunicare a Ogilvy Group. Alături de echipa #ogilvychange, Marina lucrează pe unele dintre cele mai mari branduri din lume (British Airways, IBM, Kimberly-Clarck) pentru a schimba mentalitatea şi comportamentul consumatorilor. Marina este responsabilă şi pentru creşterea semnificativă a abonamentelor la The Times, aplicând multe din tehnicile de behavioural economics (preţul psihologic, aglomerarea de opţiuni, superioritatea părtinitoare).

Despre behavioural merchandising vom discuta pe 7 martie, în cadrul segmentului de conferinţă al Promotions Now, unde Marina va oferi idei pentru schimbarea comportamentului cumpărătorilor în retail.

Reprezentantul #ogilvychance va susţine şi un workshop pentru aplicarea behavioural economics în retail. Astfel, cei 15 participanţi la workshop vor învăţa, lucrând live pe un brief, să folosească un framework de aplicare a behavioural science pe brandul lor.

Cele două workshop-uri se adaugă celui susţinut in-store de Adina Andrei (Carrefour România) şi Dan Burlacu (Ascendis). În cadrul unei vizite în Carrefour Feeria, cei doi traineri, alături de cei 20 de participanţi, vor găsi o serie de criterii pe baza cărora eficienţa unei campanii poate fi urmărită, dincolo de cifrele cele mai vizibile.

Lista speakerilor este completată de nume precum: Daniel Enescu (Daedalus Millward Brown), Cătălin Ciurezu (Mediapost Hit Mail), Adrian Alexandrescu (Interactions), Ştefan Chiriţescu (Graffiti BBDO), Nir Refuah (MRM Worldwide România), Corin Chiriac (Geometry Global), Lucia Ciucă (eMAG), Camelia Dâu (Kinder), Mihai Gongu (GMP Advertising), Laura Nedelschi (TBWA) şi Cătălin Dobre (McCann Bucureşti).

Extra Info


Promotions Now 2014 este un eveniment parte din seria SMARK KnowHow, powered by Edenred, înfrumuseţat de Bioderma, iar solutions provider este AdProduction.  AdProduction fost înfiinţată în 2002 şi pune la dispoziţia clienţilor servicii de print outdoor şi indoor, alături de produse de semnalistică şi POSM-uri. La acestea se adaugă competenţe – de la design la producţia in house şi ulterior până la montaje în locaţiile clienţilor.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare