Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 7 Iulie 2017
Vino la PRINT&SIGN 2017, cel mai mare târg de tipar şi semnalistică  din Europa de Sud-Est

Vino la PRINT&SIGN 2017, cel mai mare târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est

Între 26 şi 29 septembrie se desfăşoară la Bucureşti PRINT&SIGN 2017, cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est. Timp de 4 zile, în Pavilionul Central din Romexpo-Bucureşti te aşteaptă peste 70 de echipamente pentru tipar digital, tipar industrial, sisteme de afişare şi expunere, tipografii, ateliere de producţie şi agenţii de publicitate, tipar pe textile, dar şi broderie, serigrafie şi tampografie, materiale, consumabile, accesorii şi multe altele.

Vino să intri în contact cu cei 150 de lideri mondiali prezenţi la târg, printre care Mimaki, EFI, Canon, Agfa, HP, Roland, Ricoh, Zünd şi Huber, alături de alte companii locale şi internaţionale care expun produsele pe o suprafaţă expoziţională de peste 14.000 de mp.

Dacă lucrezi în domeniul publicităţii şi nu ai aflat încă de PRINT HUB, trebuie să ştii că acesta este noul concept creat în cadrul PRINT&SIGN 2017 exclusiv pentru agenţiile de publicitate şi marketeri din retail&FMCG, HoReCa, farma, fashion, design interior, cosmetice, entertainment, auto, banking. Spaţiul dedicat PRINT HUB este împărţit în trei zone distincte: PRINT HUB APPLICATIONS (unde agenţiile de publicitate şi marketerii pot expune cele mai noi aplicaţii dedicate pieţei de publicitate din România), PRINT HUB DEMO AREA (locul în care liderii industriei de print din România oferă demonstraţii LIVE) şi PRINT HUB EVENTS (rezervat specialiştilor de renume la nivel internaţional şi local care vor prezenta tendinţele industriei, studii de caz şi soluţii pentru creşterea profitului).

PRINT&SIGN 2017 te aşteaptă cu încă o premieră: DIGITAL SIGNAGE, prima expoziţie din sud-estul Europei dedicată display-urilor digitale şi tehnologiilor interactive. În zona special amenajată vor fi expuse echipamente şi sisteme inovatoare de afişaj digital, aplicaţii, touchscreen-uri şi gadgeturi.

Nu rata nici maratonul de evenimente conexe, unde vei afla cum să valorifici printul şi semnalistica digitală, care sunt necesităţile mediului de business din România, dar şi tendinţele europene. Mai multe detalii găseşti pe www.printsign.ro .

Înscrie-te GRATUIT şi vino alături de cei peste 8500 de specialişti-vizitatori din regiunea sud-est europeană, atent targetaţi.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Roxana Marinescu
19 Iunie 2018, 13:36
Vreau sa am acces la catalogul expozantilor la acest targ cei de print -postere profesionale cu led pe spate , cum as putea ? va multumesc 0729 579 784 Roxana
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare