Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 14 Octombrie 2011
The Alternative School anunţă înscrierile pentru semestrul Eurobest

The Alternative School anunţă înscrierile pentru semestrul Eurobest

În urma absolvirii Şcolii Alternative, cei mai buni studenţi au şansa să-şi demonstreze talentul la Eurobest, cel mai sonor festival dedicat culturii europene a ideii, cu aplicaţie în marketing şi comunicare. Anul acesta festivalul va avea loc la finele lui noiembrie, la Lisabona.

de Teodora Ieşeanu

La semestrul Eurobest sunt asteptaţi oameni din brand management, designeri, graficieni, storytellers, copywriteri şi strategi. Sunt încurajate echipe formate din reprezentanţi ai clientului şi reprezentanţi ai agenţiei, pentru că exerciţiul pe brief-uri inspiraţionale, studiile de caz analizate şi ghidajul profesorilor le pot oferi oportunitatea de a explora rute creative cu substanţa.

Cursurile fac focus pe mecanici de gândire creativă contemporană, cu aplicaţie în comunicare, iar studiile de caz analizate pleacă de la lucrările premiate la Cannes Lions – titanium, design, media, direct, outdoor sau print, dar şi la Eurobest.

La fel ca în ultimii 7 ani, profesori la The Alternative School vor fi vârfuri din industria de marketing şi comunicare de la noi, iar cursurile se vor ţine în spaţiile oferite de cele mai interesante agenţii ale momentului.

Conform tradiţiei, la finele semestrului, are loc o competiţie ale cărei rezultate iau în calcul rezolvările de brief de peste semestru şi-un concurs de 24 de ore. Câştigătorii pleacă la Lisabona, în concursul european de comunicare integrată de la Eurobest.

Costul participării la semestrul Eurobest este de 300 de euro. Aplicanţii care doresc să vină şi la semestrul Cannes beneficiază de discount. Ca în fiecare an, 3 burse vor fi oferite celor care rezolvă admirabil brief-ul aplicaţiei.

Cei care doresc să se înscrie pot solicita aplicaţia la win@canneslions.ro şi să o trimită până pe data de 27 octombrie.

Extra Info

Prin The Alternative School for Creative Thinking un numar de peste 170 de tineri au beneficiat de specializari la Cannes, Eurobest si Dubai Lynx. De doua ori Gold la Roger Hatchuel, Bronz la Young Lions Print si Mentiune la Young Marketers sunt doar cateva distinctii internationale cu care e asociata Şcoala.

Eurobest este festivalul dedicat creativităţii europene şi are loc în fiecare an în altă capitală creativă. Anul acesta, Lisabona devine capitala creativă, unde delegaţi din toată lumea vin să descopere ce înseamnă cultura europeană a ideii. În urmă cu 3 ani s-a ţinut la Stocholm, apoi la Amsterdam şi Hamburg.

În ultimii 7 ani, mai bine de zece juraţi de la noi au reprezentat România în panelul evaluatorilor de la Eurobest.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Anda Ionicov
28 Octombrie 2013, 13:24
Anul acesta mai sunt inscrieri pentru Eurobest?
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare