Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 17 Octombrie 2012
Specialiști internaționali în marketing direct vin la București la RoDirect 2012!

Specialiști internaționali în marketing direct vin la București la RoDirect 2012!

În perioada 1 - 2 noiembrie 2012 va avea loc o nouă ediție a Conferinței Internaționale de Marketing Direct – RoDirect 2012, la Crowne Plaza Hotel, București. Evenimentul este adresat tuturor specialiștilor în marketing și comunicare din companii ce doresc să își eficientizeze strategiile și acțiunile de marketing direct. Pe parcursul celor 2 zile, participanții vor avea ocazia de a intra în culisele comunicării directe și de a face cunoștință cu factorii de succes din spatele campaniilor de marketing direct.

Prima zi a evenimentului, 1 Noiembrie, va fi dedicată conferinței, în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să îl întâlnească pe Frans Reichardt, Chief Customer Ambassador în cadrul Reichardt & Company. Acesta a fost co-fondatorul primei agenții de Internet din Olanda și consultant pentru o gamă largă de companii din industriile de publishing, financiar și industria tehnologiei. În 2006 a fost nominalizat la premiul „DM Man of the Year”. În cadrul RoDirect, Frans Reichardt va prezenta participanților modalități prin care se pot conecta cu adevărat cu clienții pentru a stabili legături mai puternice și de durată cu aceștia, stimulând dezvoltarea afacerii.

Pe 2 noiembrie, Mike Berry, Digital Marketing Trainer / Consultant, va susține seminarul "The Best of Digital Marketing Show", unde va prezenta cele mai bune studii de caz de marketing digital, acoperind toate domeniile de internet marketing, inclusiv e-mail marketing, social media, motoare de căutare și advertising online. Acesta va oferi insights ce nu se găsesc în niciun manual de marketing, prezentând cazuri concrete, exemple de muncă de creație, interviuri video cu clienții și agențiile lor.

Evenimentul va reuni de asemenea specialiști locali în marketing direct, printre aceștia numărându-se: Marian Seitan, General Manager, Mediapost Hit Mail, Mircea Tudosie, Senior Account Manager, CN Poșta Română, Ovidiu Mureșan, Ad Sales & Media Manager, Reader’s Digest România, Răzvan Capatina, Owner, Business Results, Adrian Alexandrescu, Managing Partner, Interactions, Cosmin Lăcătușu, Executive Director, Create Direct, Gabriel Sora, Head of Mobile Marketing, Saatchi & Saatchi X și Cristian Pantazi, Managing Partner, Kaleidoscope.

RoDirect 2012 este organizat de Evensys și Asociatia Română de Marketing Direct (ARMAD), cu susținerea partenerilor Mediapost Hit Mail și Poșta Română.

Pentru mai multe informatii cu privire la eveniment accesati site-ul oficial al evenimentului.

Extra Info

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 6 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sase domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

ARMAD este o asociatie de organizatii care folosesc si sustin tehnicile si instrumentele marketing-ului direct, avand ca scop conturarea unui cod de practica pentru cei care practica marketing-ul direct si folosesc date personale. ARMAD sustine standardele industriei pentru un marketing responsabil, promoveaza relevanta ca cheie a atingerii consumatorilor cu oferte dezirabile, si ofera cercetari de ultima ora, ocazii de educare si de socializare pentru a imbunatati rezultatele intregului proces de marketing direct. ARMAD este membru FEDMA - Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv, din septembrie 2004. Aceasta afiliere plaseaza Romania pe harta internationala a marketing-ului direct.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Mircea
4 Decembrie 2013, 11:44
Aceasta conferinta pare una foarte bine organizata si la care merita sa participi. Cu siguranta la anul voi fi printre participanti.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare