Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 28 Iunie 2018
Setează-ți și tu Out Off Office și hai la party IAA YP Summer Jam!

Setează-ți și tu Out Off Office și hai la party IAA YP Summer Jam!

IAA Young Professionals vă invită la Summer Jam, petrecerea de vară a asociației. Vineri, pe 29 iunie, la Grădina Eden, începând cu ora 20:00, oamenii care activează în industria marcomm-ului sunt invitați să își seteze Out Of Office la email, să nu își facă griji pentru dress code, să își pună pe față cel mai mare zâmbet și să uite de task-uri până luni.

Pe ritmuri de old school hip-hop și funk’n’soul, băieții de la Gotgroove? vor aduce anii ‘70 înapoi, nu prin glume, ci prin reinterpretări ale unor piese consacrate. Iar pentru o detașare completă, Casa Virtuală ne scoate din realitatea imediată cu video-uri și jocuri din alte lumi. În plus, în pauzele de la povești, glume și râsete, te poți relaxa cu multă ciocolată de la Leonidas. Mai mult decât atât, Tatuin’ vă oferă tatuaje temporare, nontoxice, ca să marcăm noaptea cum se cuvine. So, dacă vrei să aderi la #IAAYPsquad, știi ce ai de făcut! Join aici.

“Ca în fiecare vară, le propunem colegilor din marcomm să ni se alăture la deja tradiționala petrecere IAA YP. Vom crea un cadru informal de socializare, cu multe activări destinate să stârnească interacțiunea între tineri profesioniști, dar și cu seniorii invitați la eveniment. Le mulțumim prietenilor YP și partenerilor noștri pentru susținere”. Iulia Niculae - Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals

Parteneri

Super summer jam-ul este susținut de Iqads.ro, Grădina Eden prin locația pusă la dispoziție, Gotgroove? prin mix-urile special gândite pentru eveniment, Casa virtuală prin stațiile de VR puse la dispoziție, Leonidas, prin gustările dulci oferite și tatuajele Tatuin’.

Într-o notă puțin mai serioasă, despre IAA Young Professionals

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ultimii ani de studiu universitar, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herțegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetitIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri și workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea a The Inspire Award pentru excelență 2016. Detali pe iaayp.ro.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare