Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 13 Iulie 2017
S-au pus în vânzare primele 50 de FESTIVAL PASS-uri pentru a doua ediție a festivalului PELÍCULA

S-au pus în vânzare primele 50 de FESTIVAL PASS-uri pentru a doua ediție a festivalului PELÍCULA

Peste două luni de zile va avea loc o nouă ediție PELÍCULA – LATIN AMERICAN FILM & EXPERIENCE (13-17 septembrie 2017, București) , un festival ca o fiesta, care combina armonios filmele cu demonstrațiile de dans, expozițiile de fotografie cu degustările de preparate tradiționale, cărora li se adaugă multă pasiune, căldură umană și o experiență pe cinste. Conținutul programului festivalului este susținut de reprezentanții ambasadelor țărilor din America Latină prezente la București: Argentina, Brazilia, Chile, Cuba, Mexic, Peru, Venezuela și Uruguay.

Primele FESTIVAL PASS-uri pot fi achiziționate de pe acest link: https://eventbook.ro/film/bilete-pelicula-bucharest-2017-festival-pass

America Latină e plină de viață, e un mix de senzații și arome, condimente și pasiune. Cu Festival Pass-ul, spectatorii pot intra la toate filmele și evenimentele conexe din festival, cu excepția brunchurilor, pentru care se pot achiziționa separat bilete. Timp de 5 zile, acest pass oferă acces la peste 20 de filme (peste 30 de proiecții) și 10 evenimente (demonstrații de dansuri, cocktailuri, degustări, expoziții, storytellers - în locațiile: Cinema Elvire Popesco, Institutul Francez, Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului, Lente, Acuarela, etc).

Coordonatorii de programe au adus împreună selecții de filme foarte diferite, ca gen și stare: filme de scurtmetraj din Mexic (selecție realizată de Massimilliano Nardulli, programator de scurtmetraje la mai multe festivaluri, printre care Biarritz Amérique Latine – Franța, NexT și Timishort - România, Lakino - Germania, fime  de lungmetraj din întreaga Americă Latină care tratează teme contemporane,  prezente la festivaluri internaționale, dar și top box office local în țările din care provin (selecție realizată de Ileana Cecanu, președintele festivalului), o zonă alternativă de filme, aflate la granița dintre fantasy și horror, (Pelicula Alternativa - selecție făcută de Cătălin Mesaru, selecționerul festivalului de film horror și fantastic Lună Plină, România). Ca genuri, producțiile sunt extrem de variate: comedii, musicaluri, drame, thrillere, animații și documentare.

Informațiile detaliate despre eveniment și programul acestuia vor fi disponibile din 1 septembrie 2017.

Video making of prima ediție: https://www.youtube.com/watch?v=hQsnaNuau8k

¡Hasta pronto!

Organizatori: Asociația culturală ARTICHITANA și FREEALIZE

Cu sprijinul: Ambasada Mexic, Ambasada Chile, Ambasada Peru, Ambasada Frantei, Institutul Francez, Institutul Cervantes, Ambasada Brazilia, Ambasada Cuba, Ambasada Uruguay, Ambasada Venezuela, Ambasada Argentina.

Parteneri:  Eventbook, BrandFusion, DHL, Aqua Carpatica, ANTZ, Good Hands, THE SHAPE OF E

Parteneri media: Radio Guerilla, Cinemagia, Cinefan, Verbs describe us

Locații partenere: Chez Elvire, Journey Pub, Lente, Acuarela

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare