Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 10 Octombrie 2013
RoDirect 2013 are loc pe 7 și 8 noiembrie 2013

RoDirect 2013 are loc pe 7 și 8 noiembrie 2013

Asociatia Română de Marketing Direct (ARMAD) anunță începerea înscrierilor pentru conferința internațională de Marketing Direct – RoDirect 2013, ce va avea loc în perioada 7 – 8 noiembrie 2013, la Hotel Ramada Plaza, București.

de Teodora Ieșeanu
RoDirect este un eveniment adresat tuturor specialiștilor în marketing și comunicare din companii ce își doresc să își eficientizeze strategiile și acțiunile de marketing direct. Pe parcursul celor 2 zile, participanții vor avea ocazia de a intra în culisele comunicării directe și de a face cunoștință cu factorii de success din spatele campaniilor de marketing direct.

Prima zi a evenimentului, 7 noiembrie, va fi dedicată Conferinței RoDirect 2013, în cadrul căreia, participanții vor afla prin intermediul celor mai bune studii de caz: cum se pot integra datele și informațiile obținute prin intermediul diferitelor canale online și offline într-o campanie de marketing direct de succes și cum se poate dezvolta o relație cu adevărat profitabilă cu clienții deja existenți.

Pe data de 8 Noiembrie, va avea loc Masterclass-ul "The way FORWARD in Direct and Digital Marketing", susținut de Michael Leander. În cadrul acestui masterclass, participanților le vor fi prezentate instrumente ce îi vor ajuta în a îmbunătăți semnificativ rezultatele acțiunilor de marketing direct și digital. Acest masterclass se adresează practicienilor în marketing direct și digital – fie ei manageri sau responsabili cu implementarea activităților de marketing ce au ca obiectiv atragerea de clienți noi, generarea de leaduri, conversie, retenție sau win-back.

Michael Leander este astăzi unul dintre cei mai apreciați traineri atât din aceste domenii, cât și din CRM, fiind un avocat al marketingului multi-channel și al ROI-ului.

Mai multe detalii despre înscrieri se găsesc pe site-ul evenimentului.

Extra Info

ARMAD este o asociatie de organizatii care folosesc si sustin tehnicile si instrumentele marketing-ului direct, avand ca scop conturarea unui cod de practica pentru cei care practica marketing-ul direct si folosesc date personale. ARMAD sustine standardele industriei pentru un marketing responsabil, promoveaza relevanta ca cheie a atingerii consumatorilor cu oferte dezirabile, si ofera cercetari de ultima ora, ocazii de educare si de socializare pentru a imbunatati rezultatele intregului proces de marketing direct. ARMAD este membru FEDMA - Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv, din septembrie 2004. Aceasta afiliere plaseaza Romania pe harta internationala a marketing-ului direct.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Alinus
14 Octombrie 2013, 12:09
Cred ca v-a fii un eveniment interesant.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare