Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 2 August 2017
Natura invadeaza orasul - lansare Debarcaderul Verde

Natura invadeaza orasul - lansare Debarcaderul Verde

La finalul saptamanii trecute, Strongbow impreuna cu partenerii sai (Dambovita Smart River) au dezvaluit publicului un nou loc neconventional de socializare: Debarcaderul Verde, o instalatie inverzita in mod natural care consta intr-un debarcader umbros, un ponton plutitor verde, o mini livada de meri plutitori si o insula din plante naturale.

#DebarcaderulVerde devine astfel un spatiu alternativ in care bucurestenii pot viziona concerte pe malul apei, pot participa la seri de filme, se pot plimba cu barca pe Dambovita sau pur si simplu isi pot da intalniri cu prietenii.

Programul de activitati #debarcaderulverde va fi comunicat pe https://www.facebook.com/strongbow.RO/. #debarcaderulverde ofera acces liber in cadrul actiunilor mentionate mai sus  si este pet friendly.

Printre personalitatile prezente la evenimentul de lansare s-au numarat Ada Condeescu, Tudor Giurgiu, Ivan Pataichin, Amalia Enache,  Andreea Vasile, Diana Dumitrescu, Mihaela Glavan, Maurice Munteanu, Carmen Secareanu, Dragos Varsandan, Ioana Ciocan etc.

#DebarcaderulVerde #naturainvadeazaorasul #urbanbynature

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare