Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 16 Octombrie 2013
Membrii IAA au 10% discount la conferința Promotions 360

Membrii IAA au 10% discount la conferința Promotions 360

Pe 13 -14 noiembrie 2013, la Crowne Plaza Hotel se va desfășura cea de-a patra ediție Promotions 360, cea mai importantă conferință locală dedicată promoțiilor și rolul acestora în relația dintre brand și consumator.

Promotions 360 este un eveniment dedicat comunității de profesioniști din marketing, FMCG și retail și își propune să ofere multiple oportunități de învățare și networking. Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să afle cele mai noi informații despre inovația în retail, comportamentul consumatorului român, dar și despre strategiile și tacticile eficiente de realizare a promoțiilor online și in-store. 

Prima zi a evenimentului, 13 noiembrie, va reuni unii dintre cei mai buni vorbitori locali care vor aborda noi concepte și tehnici de atragere și fidelizare a consumatorilor. Participanții vor avea ocazia să afle în premieră rezultatele a trei studii de piață, ce vor prezenta soluții actuale, idei despre mecanismele promoționale și principalele schimbări apărute în comportamentul consumatorilor români în anul 2013.

Pe 14 noiembrie, participanții vor avea ocazia să interacționeze și să afle cele mai noi insight-uri de la Gabriele Euchner, invitatul internațional al evenimentului. Gabriele Euchner (Management Consultant&Trainer, Personal Coach, Autor, Speaker) are peste 10 ani de experiență în gestionarea brandurilor de renume și coordonarea departamentelor de marketing. Are peste 8 ani de experienta in calitate de fondator si trainer in cadrul Network Marketing, unde a instruit manageri de marketing la nivel mondial, în prezent este autoare a trei cărți de management.

Printre vorbitorii confirmati se regasesc: Ana-Maria Paslaru, Customer Marketing Manager, Customer Development, Unilever; Alexandru Nicolaica, New Media & Market Intelligence Manager, L'Oreal Romania; Adrian Alexandrescu, Managing Director, Interactions; Maia Novolan, Managing Director, Syscom Digital; Roxana Ionescu, Partener, Nndkp; Emanuel Sanda, Managing Partner, Merlin Research; Maria Gheorghita, Account Manager, Ad Production; Diana Scaunasu, Client Service Manager Consumer Panel Services, GfK Romania; Laura Golet, Client Service Manager, 360Insights.

Pentru înscrierile până la 18 octombrie participanții beneficiază de un preț special, cu 30% mai mic pentru ambele zile ale evenimentului.

Mai multe informații despre vorbitori și ofertă sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.

Membrii IAA, care doresc să participe la conferință, pot beneficia de discount trimițând un email pe office@evensys.ro.

Extra Info

Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Catalin
2 Decembrie 2013, 11:25
Un discount ca acesta poate atrage noi clienti. Daca se continua pe aceasta linie, clientii noi nu vor mai fi o problema.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare