Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 7 Noiembrie 2014
Luni incep Zilele Biz!

Luni incep Zilele Biz!

Luni incepe evenimentul care trage concluziile anului de business si seteaza trendurile. Va asteptam la 5 zile de discutii si networking alaturi de oameni de afaceri cu viziune, specialisti si consultanti, oameni care au construit valoare si care pot sa va inspire prin exemplul lor.

Evenimentul maraton ajuns la cea de-a XIII-a editie, debuteaza luni cu ziua de Antreprenoriat in care antreprenori consacrati vor veni sa vorbeasca despre oportunitatile si strategiile de crestere ale momentului si vor impartasi cum au reusit sa treaca peste momentele grele din criza.

Aflati de la Marius Ghenea, Business Angel, Presedinte, Fit Distribution, Mihail Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie, MedLife, Ion Sturza, Presedinte, Fribourg Capital si Ioan Popa, Fondator si director general, Transavia ce trebuie sa faca un antreprenor astfel incat, combinand inovatia si curajul, sa reuseasca sa creasca un business.

“Conferintele in care oamenii ii asculta pe cei care au reusit nu mai sunt suficiente. Mai mult ca oricand la ziua de Antreprenoriat ne dorim interactiune si raspunsuri punctuale. Am pregatit in acest sens o sesiune interactiva care ofera acces imediat si exclusiv la oamenii ce va pot oferi idei sau chiar colaborari directe” Marta Usureu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz.

Luni poti sa stai la aceeasi masa si sa discuti fata in fata cu specialisti si antreprenori care iti vor oferi informatii concrete despre cum poti creste sau redresa businessul tau. Afla in sesiunea Antreprenori fata in fata informatiile dorite de la antreprenori precum Iulian Padurariu, MARKS, Paul J. R. Renaud, Senior Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania, Marius Tudosiei, Bacania Veche, Sergiu Negut, Associate Dean, Maastricht School of Management Romania, Mihai Patrascu, CEO, Evomag, Georgiana Gheorghe, Managing Partner Presage PR, Administrator Creperie d’Amour.

Si cum sufletul antreprenoriatului sunt ideile originale, in incheierea zilei de Antreprenoriat va invitam sa-i intalniti pe antreprenorii out of the box in sesiunea De la idee la diferentiere si pozitionare in afaceri.

Extra Info

Evenimentul Zilele Biz are loc in perioada 10-14 noiembrie 2014 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. Mai multe informatii despre Zilele Biz si modalitatile de inscriere pe www.zilelebiz.ro

Pentru detalii si inscrieri: gabriela.matei@revistabiz.ro, telefon: 0371.32.32.32.

Extra Info

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, conținut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international.

Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita și interesanta pentru cititori.
Cu o aparitie bilunara, are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT si se distribuie in zonele urbane din tara. Din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, redactor-sef si actionar majoritar.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare