Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 25 Iulie 2017
IAA YP organizează petrecerea specialiștilor din marcomm

IAA YP organizează petrecerea specialiștilor din marcomm

IAA Young Professionals organizează în data de 27 iulie, la Tete A Tete Herăstrău, petrecerea The Perfect Summer Mess destinată oamenilor din marketing și comunicare. The perfect Summer Mess reunește persoane din marcomm care ocupă poziții de la juniori, până la manageri generali în scopul de a facilita comunicarea dintre aceștia pentru a crea o comunitate de specialiști unită.

În cadrul evenimentului, invitații au ocazia să lase la intrare rolul pe care îl ocupă zi de zi la birou pentru a experimenta ceva nou. Ei vor putea alege între rolurile de: Fruity executive, Exotic creative, Sour manager, Sweet intern, Workaholic account sau  Fearless PR. Participantii se vor bucura de multe activări deosebite menite să dea un twist dulce stereotipurilor din industrie.

“Nu de puține ori am auzit despre idei excelente sau colaborari fructuoase care s-au născut în cadre informale. Ne propunem ca prin deja tradiționala petrecere de vară marca IAA YP să creem un astfel de cadru informal în care tinerii profesioniști să poată socializa între ei, dar și cu seniorii din marcomm, să se distreze și să se bucure împreună. Conceptul este unul ofertant, iar activările vor strâni interacțiunea și voia bună.” - Iulia Niculae, președinte IAA Young Professionals.

Evenimentul este susținut de IQads și sponsorizat de: Grolsch, Hello Donuts, Gellateria Velluto și agenția Godmother, care pun la dispoziție activițăți distractive și surprize dulci.

Extra info

IAA YP este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina. Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea a The Inspire Award pentru excelență 2016. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi: http://www.iaayp.ro/

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare