Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 12 Iunie 2017
IAA Young Professionals România organizează Seara YP: Influencer Marketing

IAA Young Professionals România organizează Seara YP: Influencer Marketing

IAA Young Professionals organizează joi, 15 iunie, Seara YP dedicată Influencer Marketing. Evenimentul va avea loc la sediul organizației (Calea Victoriei, nr 126, et. 3), începând cu orele 19.00. Această ediție îi are ca invitați pe Matei Dima (creator BRomania), Adela Dan (Head of Content – UM România), Vlad Ionescu (Fondatorul Școlii de Televiziune) și Andrei Dragu (Business Development Director V8).

În cadrul acestei întâlniri invitații vor dezbate teme precum: rolul și importanța influencer marketing, exemple de bune practici, trenduri și tendințe.

Pentru că din ce în ce mai multe branduri apelează la influenceri pentru a-și comunica produsele și serviciile într-un mod cât mai natural și neinvaziv pentru publicul țintă, SearaYP va reuni influenceri din mediul online și specialiști care au lucrat cu ei.  Aceștia vor împărtăși opiniile lor despre cât de importanți sunt influencer marketerii astăzi.

“În ultima perioada am asistat la multe conflicte între reprezentanți ai programelor televizate și diverși influenceri din mediul online. În ciuda acestor discuții prezența influncerilor din mediul online este tot mai mare în campaniile de marketing. Ne propunem ca aceasta Seară YP sa-i ajute pe tinerii profesioniști să înțelegă mai bine cum s-a schimbat mixul de media odată cu ascensiunea online-ului și a influncerilor din această zona, cum pot fi integrați influncerii din diverse medii în campaniile de marketing și care este impactul ultilizării anumitor canale de comunicare”, declară Iulia Nicuale – Președinte IAA Young Professionals România.

La eveniment sunt așteptați studenţi şi tineri profesionişti interesați să fie la curent cu ultimele noutăţi din domeniul marketing, comunicare și publicitate. Participarea este gratuită şi se realizează completând formularul de înscriere.  Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți și pe pagina de Facebook IAA YP: https://www.facebook.com/events/453262408345130/

Evenimentul este susținut de Bitdefender și BECK’S.

Extra info

IAA YP este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina. Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals Romania sunt: CompetitIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshopuri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

Pentru mai multe detalii puteți vizita www.iaayp.ro

Asociatia IAA Romania este cea mai vastă și mai reprezentativă asociație profesională a companiilor din industria de marketing și comunicare. IAA Romania reprezintă în România interesele a peste 130 de companii – clienți, agenții de publicitate și media – ce însumează peste 8,000 de angajati și au o cifra de afaceri consolidata de peste 7 miliarde de euro.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare