Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 18 Septembrie 2017
IAA Global Conference iti pregateste Digital Architect Pass-ul la Internet&Mobile World

IAA Global Conference iti pregateste Digital Architect Pass-ul la Internet&Mobile World

In octombrie te asteapta doua evenimente de top – IAA Global Conference si Internet&Mobile World, care vor aduce la Bucuresti speakeri internationali, precum Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, dar si primul cyborg recunoscut oficial de un guvern – Neil Harbisson.

Pentru a dubla experienta digitala, la achizitionarea unui bilet la IAA Global Conference, beneficiezi de un pass gratuit de tip Digital Architect la Internet&Mobile World, cea mai mare expo-conferinta B2B pentru IT si Digital din sud-estul Europei.

 

IM World digital architect pass

Steve WOZNIAK in Romania la IAA Global Conference

 Stephen Gary Wozniak, supranumit The WOZ, este un inginer american de origine poloneza inventatorul primului computer personal, creatorul computerelor Apple 1 si Apple II. Inventiile si masinariile sale au revolutionat substantial industria calculatoarelor.

Steve Wozniak IAA Global Conference

Pentru meritele sale deosebite, Wozniak este Laureat al "National Medal of Technology and Innovation" si al "Grace Murray Hopper Award", este parte din "National Inventors Hallof Fame" si fellow al Computer History Museum.

Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut oficial, la IM World

Neil Harbisson este un artist, activist si cyborg care are o antena implantata in creier, fiind astfel primul cyborg recunoscut oficial de un guvern. Aceasta antenna ii permite sa perceapa culori vizibile si invisible, cum ar fi razele infrarosii si ultraviolet prin intermediul lungimilor de unda. Harbisson nu simte ca poarta tehnologia, ci ca este tehnologia si incurajeaza dezvoltarea de aplicatii care sa potenteze capacitatea corpului uman.

neil harbisson im world

Pe langa gratuitatea biletului Digital Architect la cumpararea unui bilet la IAA Global Conference,, membrii din comunitatea IAA pot obtine invitatii de tip Digital Starter la IMWorld si un discount de 20% la achizitionarea unui pass pentru scenele PRO (Marketing, DEV si Security). Mai multe informatii despre bilete gasiti pe site-ul IMWorld.

 

Conferinta Globala IAA "Creativity Can Change The World" va avea loc la Opera Nationala Bucuresti in perioada 24 si 25 Octombrie 2017 si este organizata de IAA Romania in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural ARCUB.

Mai multe detalii pe www.creativity4better.com

 

Internet&Mobile World are loc pe 4 si 5 octombrie, la Romexpo. Printre speakerii editiei acestui an se numara Nicoletta Iacobacci, Ethics HyperLeader (HyperLoop), Thomas Barta, autor al cartii “The 12 Power of a Marketing Leader”, Sergio Spaccavento, Executive Creative Director (Conversion).

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare