Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 3 Iulie 2018
„Hai pe SUPer Dâmbovița!” cu Decathlon

„Hai pe SUPer Dâmbovița!” cu Decathlon

Decathlon vine si in aceasta vara cu o paleta larga de produse specializate in sporturile ce implica alunecarea pe apa. Pentru sporturile cu pagaie, Decathlon propune o gama variata de placi pentru Stand Up Paddle, care se pliaza pentru orice nivel de practica.

Obiectivele Decathlon, in momentul conceperii acestor produse, au avut in vedere satisfactia clientului in momentul in care se bucura de un produs usor, compact si usor de transportat, atunci cand practica un sport de apa.

In acest context, echipa Decathlon te invita sa iei parte la o experienta inedita, organizata pe Dambovita, la pontonul dintre Biblioteca Nationala si Podul Unirii, pe data de 07 iulie.

Scopul evenimentului „Hai pe SUPer Dambovita cu Decathlon” este acela de a face sportul accesibil tuturor și totodată posibilitatea de a avea o experiență unică practicând Stand Un Paddle. Acesta este un sport modern pe care îl poți practica oriunde: pe râuri, lacuri sau la mare. Timp de cateva ore de la 09,00-17,00, veti avea posibilitatea de a testa placile de Stand Up Paddle ITIWIT, marca proprie Decathlon.

Evenimentul se adreseaza atat novicilor, cat si persoanelor amatoare de Stand Up Paddle, profesionistii Decathlon se vor afla la fata locului si vor raspunde tuturor intrebarilor legate de acest sport.

Pentru mai multe detalii, puteti vizita pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1716946411674563/?active_tab=discussion

De asemenea, puteti regasi informatii importante referitoare la alegerea unui Stand Up Paddle, si pe pagina Decathlon: http://sfaturi.decathlon.ro/eveniment-stand-up-paddle/.

Pe aceasta cale Decathlon doreste sa le multumeasca partenerilor de la SupAcademy.

Echipa Decathlon va asteapta in numar cat mai mare la SUPer Dambovita.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare