Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 8 Iunie 2017
Gala IAB MIXX Awards România are loc pe 15 iunie în cadrul ICEEFest

Gala IAB MIXX Awards România are loc pe 15 iunie în cadrul ICEEFest

Pe 15 iunie are loc cea de-a șasea ediție IAB MIXX Awards România – etapa locală a celei mai importante competiții de marketing digital și interactive. Campaniile digitale romanești care au făcut ocolul rețelelor sociale sau care au oferit publicului experiențe interactive curajoase vor fi premiate la IAB MIXX Awards.

Gala de premiere va avea loc la Grand Digiplex Băneasa Mall, începând de la ora 18.30 și face parte din programul oficial ICEEFest – cel mai mare eveniment de internet și new media din Europa Centrală și de Est. Pentru participare, ca susținător al agențiilor sau ca public, este necesară completarea unui scurt formular online.

12 agenții din România au ajuns pe shortlist-ul IAB MIXX Awards, iar campaniile acestora sunt în proces de evaluare de către juriul internațional care va alege câștigătorii pe fiecare categorie. Pentru a ajunge în shortlist, fiecare campanie trebuie să întrunească minim 55 de puncte, iar un câștigător de categorie trebuie să obțină peste 65 de puncte în urma evaluării juriului.

Președintele juriului IAB MIXX Awards România este Ian Haworth – Executive Creative Director Wunderman UK, ce include și coordonarea activității din regiunea EMEA. 

”Sunt entuziasmat pentru rolul de președinte al juriului la MIXX Awards România, e un privilegiu să am acces la un volum așa mare de muncă creativă pe care n-aș avea cum s-o văd în alt context. Sper să descopăr experiențe cu adevărat inovative care reușesc să creeze legături emoționale autentice cu consumatorii”, a declarat Ian cu privire la rolul său în cadrul IAB MIXX Awards România. Ian Haworth are o experiență de peste 15 ani în domeniul marketingului digital, incluzând poziții la Saatchi & Saatchi din Noua Zeelandă, Tequila UK sau Rapp UK. Are peste 100 de premii în palmares și a jurizat campanii la toate marile competiții de profil, inclusiv Cannes Lions, DMA Awards sau Campaign Big Awards.

Ian Haworth

SHORTLIST IAB MIXX Awards România

Best Performance Campaign

Jocurile Frumuseții - Starcom România

LG Private Black Friday - Interactions Marketing 

Best Native Campaign

360 Saloon - Kubis Interactive

Best Video                     

Antimanifesto - Jazz Communications 

Best Content Marketing Project

Lenovo – Back to school - Digital Star 

Future Chatbot - MediaEDGECIA Romania

Making people understand, love and buy education with Leverage - Makesense 

Best digital PR campaign

Happy Calls - Jazz Communications 

The first theatre play with an audience casting - Golin 

Woe Christmas Tree - Friends/TBWA

Best Social Media Campaign

Electric Castle Unofficial Partner – Golin 

Best Interactive Experience

Turn Up the Volume of Nature - Think Digital 

Gilette Mach 3 - Gameloft 

Most experimental & innovative

The Challenge - Leo Burnett 

Best Mobile Campaign

Jacobs Kronung Time Together  - Digital Star 

Agențiile premiate în cadrul IAB MIXX Awards vor deține un premiu oferit de filiala din România a reputatei rețele International Advertising Bureau, cu 44 de reprezentanțe în toată lumea. În plus, campaniile câștigătoare au ocazia să se înscrie la premiile IAB MIXX Awards Europe, decernate în fiecare an în cadrul festivalului european INTERACT – platforma anuală de întâlnire între cei mai importanți reprezentanți ai pieței de advertising și digital la nivel european. 

Parteneri IAB MIXX Awards: ICEEFest, Belle Maison SPA, Douglas

Parteneri media: Pagina de Media, Wall-Street, IQAds, Ctrl-D

Extra info

IAB MIXX Awards este o competiție internațională, care celebrează cele mai creative și de impact campanii de publicitate din mediul online. Premiile MIXX Awards sunt organizate de reprezentanții locali ai IAB (Interactive Advertising Bureau) și au loc anual în țări precum SUA, Italia, Belgia, Turcia, Polonia, Serbia, Suedia, Rusia etc, fiind considerate pe plan international unele dintre cele mai importante distincții ale publicității online. Asociația IAB România derulează evenimentul IAB MIXX Awards începând cu anul 2012 - fiind singurul concurs din România derulat strict la nivel de industrie, fără scop comercial și având recunoaștere internațională.

Interactive Advertising Bureau (IAB) România face parte din reputata rețea internațională IAB, cu 44 de reprezentanțe în toată lumea și o reprezentanță la nivel regional în Bruxelles. Misiunea rețelei IAB este de a-și susține membrii în a deveni lideri digitali la nivel global. IAB Romania este asociația industriei de marketing și publicitate online din Romania, membru al rețelei IAB Europe.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare