Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 21 Noiembrie 2014
Gabriella Pacso, Leader Strategie si Ambasador CMO al IBM  Europa Centrala si de Est, va invita la evenimentul IBM BusinessConnect, pe data de 25 noiembrie 2014.

Gabriella Pacso, Leader Strategie si Ambasador CMO al IBM Europa Centrala si de Est, va invita la evenimentul IBM BusinessConnect, pe data de 25 noiembrie 2014.

Gabriella are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Comunicare si este recunoscuta ca Ambasador CMO pentru Europa Centrala si de Est, lucrand cu Directori de Marketing din industrii diverse si impartasind cu acestia experienta sa vasta, inclusiv pe cea de membru activ in transformarea marketingului in IBM.

de IBM
Economia centrata pe individ este deja o realitate. Cele mai noi tehnologii digitale - printre care mediile sociale, platformele mobile, tehnologiile analitice si cloud - influenteaza permanent modul in care oamenii, companiile si institutiile guvernamentale interactioneaza. Aceste mecanisme specifice mediului digital permit un nivel de interconectare greu de imaginat in trecut. Si totusi, potentialul acestor tehnologii este inca foarte putin exploatat.

Transformarea modelelor de business inceputa cu ajutorul acestor tehnologii se va intensifica, ducand la schimbarea economiei centrata pe client catre o economie deschisa (everyone-to-everyone/E2E). Pentru a fi pregatite sa adreseze aceasta schimbare profunda, companiile trebuie sa actioneze acum si sa creeze experiente noi pentru clienti si modele de business orchestrate, contextuale si cognitive.

Gabriella va vorbi despre 4 strategii prin care companiile se pot reinventa pentru a adresa aceste schimbari. De aseamenea in cadrul evenimentului veti putea vedea cum companii de top creaza valoare si isi depasesc consistent competitorii, punand accent pe inovare, experimentare, regandind modul de abordare a clientilor si creand permanent experiente unice pentru clientii lor.

Va steptam la IBM BusinessConnect pe data de 25 Noiembrie 2014, incepand cu ora 15.30 la Stejarii Country Club.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare