Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 19 Iulie 2018
Filmele bune încep cu MedLife, la Festivalul de Film și Istorii din Râșnov

Filmele bune încep cu MedLife, la Festivalul de Film și Istorii din Râșnov

Continuăm seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sănătoasă. De data aceasta vom merge la Râșnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film și Istorii. Un festival aflat la a 10-a ediție, un festival cu istorie, despre istorii și dezbateri constructive, care se desfășoară în perioada 20 – 29 iulie.

43 filme. 16 concerte. 20 prelegeri, dezbateri şi ateliere. 70 de invitaţi speciali. 5 expoziţii. Și multă stare de bine

Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov (FFIR) propune anul acesta peste 40 de producţii cinematografice, dintre care 8 avanpremiere. Proiecțiile vor putea fi vizionate în cadrul cinematografelor Amza Pellea şi al celui în aer liber din Grădina Cetăţii Râșnov. Mai mult decât atât, pentru prima oară în istoria sa de 10 de ani, FFIR va avea o competiție oficială de film, care se va desfășura sub egida Râșnov Film Society. Deschisă filmelor documentare produse în ultimii 2 ani, competiția reunește 8 titluri din România, Spania, Puerto Rico, Belgia, Bulgaria, Israel, Polonia și Italia.

Adițional maratonului de filme bune, dezbateri, ateliere si concerte, MedLife a pregătit o zonă specială de relaxare în care puteți veni să vă încărcați bateriile, să purtați o discuție sau pur și simplu să vă deconectați pentru o stare de bine.

 

Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov a apãrut în anul 2009 din dorinţa valorificãrii unui capitol important al cinematografiei locale şi mondiale, dar şi din nevoia de a produce în spaţiul public românesc discuţii despre teme al cãror impact temporal depãşeste efemeritatea clipei. Vă  așteptăm la Râșnov să dăm împreună start filmelor bune la Festivalul de Film și Istorii!

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare