Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 28 August 2017
Emotie si adrenalina pentru 261 de sportivi care au luat startul la Maratonul Olteniei sustinut de CEZ Romania

Emotie si adrenalina pentru 261 de sportivi care au luat startul la Maratonul Olteniei sustinut de CEZ Romania

Prima zi de concurs a testat anduranta iubitorilor de MTB pe cele doua trasee de 33 km, respectiv 51 km, in frumosul peisaj din apropierea municipiului Ramnicu Valcea. Startul probelor a fost dat de Eduard Novak, singurul campion paralimpic al Romaniei, care le-a urat participantilor sa se bucure de sportul favorit in aer liber si sa tinteasca catre podium.

La deschiderea evenimentului a fost prezent si Martin Zmelik, Country Managerul Grupului CEZ in Romania, care le-a multumit ciclistilor pentru participare si pentru sustinerea cauzei sociale a acestei editii – modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguina Valcea. Felicitarile au venit de asemenea si de la dl. Mircia Gutau, Primarul Municipiului Ramnicu Valcea, dl. Florian Marin, Prefectul judetului Valcea, dl. Adrian Busu, Vicepresedinte al Consiliului Judetean Valcea, dna. Narcisa Ionascu Ispas, Director al Centrului de Transfuzie Sanguina Valcea, dl. Corneliu Bodea, CEO Adrem si Andrei Rati, CEO RC Europe.

Prima zi a Maratonului Olteniei, o sambata plina de energie

Zona de activitate in grup, cu baschet, fotbal, atletism, jocurile „All against one” olympics cu o serie de provocari distractive contra cronometru, episoadele si filmulete vizionate cu ajutorul ochelarilor 3D/VR, cabina foto, zona copiilor, precum si zona de rezultate live au transformat ziua de astazi intr-o sambata relaxanta, plina de voie buna.

Efortul concurentilor de la probele de MTB a fost rasplatit cu un fond de premiere in valoare de aproximativ 19.000 RON constand in produse sportive si premii in bani, vouchere de test drive pentru doua zile cu masini Toyota si multe alte surprize.

Maratonul Olteniei 2017 sau sansa la viata!

Asa cum ne-am obisnuit, Maratonul Olteniei este un eveniment powered by CEZ Romania, care imbina promovarea unui stil de viata sanatos cu o cauza nobila.

Cea de-a cincea editie a evenimentului are drept beneficiar Centrul de Transfuzie Sanguina Valcea, care va fi dotat cu aparatura medicala performanta ce va fi achizitionata din taxele de inscriere si donatiile participantilor, suma completata de Grupul CEZ in Romania.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti accesa www.maratonulolteniei.ro

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare