Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 4 Septembrie 2017
Despre Inovație în Marcomm, la Seara Young Professionals

Despre Inovație în Marcomm, la Seara Young Professionals

Miercuri, 6 septembrie, ora 19:00, la Seara YP, va fi adus în discuţie rolul inovaţiei în industria de marcomm. Tema abordată este structurată pe 3 direcţii: business, marketing (produs/serviciu) şi comunicare (campanii de comunicare). Evenimentul se va ţine în noul spaţiu Impact Hub Bucharest, de la Timpuri Noi.

Invitații evenimentului sunt Cristian Hossu - Managing Partner UNIVERSUM Events, Simona Panait - Marketing Director România & Bulgaria Samsung România și Felix Tătaru - Președinte Global International Advertising Association și va fi moderat de Daniel Matei - Director Impact Hub Bucharest.
În cadrul evenimentului se vor prezenta exemple și modele de bune practici conturând în felul acesta rolul inovației în marketing și comunicare. În plus, vom descoperi împreună cu invitații modul prin care inovația poate fi folosită pentru a răspunde nevoilor consumatorilor și ale pieței.

Seara YP dedicată Inovației în Marcomm este structurată în două părți: în prima parte fiecare invitat va prezenta rolul inovației din perspectiva unui model de afacere / a unui produs sau serviciu / a unei campanii de comunicare în 15' - 20', iar cea de-a doua parte a evenimentului este dedicată unei sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri (30'-40'). Cele mai bune întrebări vor fi premiate cu cărți de la Editura Publica.

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere prin completarea formularului: https://goo.gl/vx4ZGj. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Adresa noului spațiu Impact Hub Bucharest este Splaiul Unirii, Nr. 165, Timpuri Noi Square, Clădirea 2, Etaj 1 (reper metrou Timpuri Noi).

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Impact Hub Bucharest, Editura Publica și Coca-Cola Hellenic România.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare