Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 18 Iunie 2018
Decathlon te provoaca la mers sportiv

Decathlon te provoaca la mers sportiv

Pe data de 24 iunie, Decathlon alaturi de partenerii de la Urban, te invita sa participi la evenimentul “Fii ECO in pasi de mers sportiv”. Evenimentul are loc in intervalul 09.00-11.00, punctul de plecare, respectiv sosire fiind intrarea de la Gradina Zoologica, Padurea Baneasa.

Decathlon nu reprezinta doar un nume de companie, ci insumeaza cele 20 de marci proprii care inoveaza sportul, facandu-l accesibil tuturor. Ca si in celelalte tari, in Decathlon Romania suntem uniti de o cultura organizationala puternica si unica, sustinuta de valorile noastre: vitalitatea si responsabilitatea, fata de oameni si fata de mediul inconjurator.

Dorinta si ideea de a face sportul accesibil tuturor, sunt cele doua principia care stau la baza DECATHLON si au dat nastere acestei actiuni. Tinta noastra este sa ii facem pe oameni sa inteleaga raportul sport-sanatate, intr-un mediu inconjurator curat si sanatos.

In mersul sportiv, exista o miscare specifica a piciorului, structurata pe trei etape: miscarea de asezare a calcaiului pe sol, urmata de plasarea intregii lunigimi a talpii pe sol, pana la propulsarea realizata cu ajutorul degetului mare. Astfel, vei avea nevoie de o incaltaminte creata special pentru a usura aceste miscari in timpul sedintei de mers sportiv.

Pentru acest sport, recomandam marca Newfeel, marca care poarta in sine ideea de redescoperire a unor senzatii placute, prin intermediul sportului, mai exact al mersului sportiv. Pentru ca beneficiile acestuia sa fie garantate, Newfeel isi propune sa asigure fiecarui participant de mers sportiv confortul de care are nevoie, prin: echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteza si tip de practica. Newfeel pune pe primul loc placerea practicarii mersului sportiv, oferind flexibilitate, confort si respirabilitate!

Activitatea de mers sportiv se va combina cu o campanie de ecologizare, prin care dorim sa atragem atentia practicarii sportului intr-un mediu sanatos si curat. Padurea Baneasa este locatia unde ne dorim sa cunoastem impreuna, beneficiile mersului sportiv, practicat in cadrul unui mediu inconjurator curat.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
dissertation help
20 Iunie 2018, 09:56
Decathlon is a difficult sport. Nowadays individuals' capacities to focus are getting shorter and shorter and the occasion has continued as before. It used to be every one of that was. Presently, obviously, there are three different variations.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare