Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 11 August 2011
Atelierele Şcolii IAA prezintă seminarul The Best of Digital Show, pe 14 septembrie

Atelierele Şcolii IAA prezintă seminarul The Best of Digital Show, pe 14 septembrie

Componenta digitală din mixul de marketing a dus la rezultate de business extraordinare pentru acele branduri care au ştiut să o integreze. Pe baza celor mai de succes campanii ale ultimilor ani, Mike Berry, Digital Trainer şi Consultant britanic, pune la dispoziţia participanţilor la seminarul din România un mix de teorie şi modele de bune practici care ajută la înţelegerea mecanismelor de marketing digital.

În cadrul seminarului The Best of Digital Show din 14 septembrie, de la sediul IAA, vor fi prezentate cele mai noi şi cele mai interesante studii de caz cu componentă de marketing digital, ce vor scoate în evidenţă lucruri pe care nu le-aţi mai văzut sau auzit până acum. Trainerul Mike Berry “diseacă” în faţa participanţilor la seminarul The Best of Digital Show peste 15 studii de caz care acoperă toate zonele de marketing digital (email marketing, social media marketing, search şi online display advertising).

Studiile de caz reprezintă o selecţie a celor mai bune campanii din lume a ultimilor ani, campanii cu rezultate impresionante de business. Astfel, vor fi discutate studii de caz din ţări precum Anglia, America, Suedia, Franţa sau Olanda, pe branduri precum McDonalds, Burger King sau Pepsi.

Studiile de caz sunt complexe, aducând informaţii din zona creativă, interviuri filmate cu specialişti de marketing din agenţie sau de la client, astfel încât participanţii să poată analiza în profunzime fiecare caz. Modul de cercetare şi de pregătire al acestui seminar este cu totul special, făcându-l unic pe piaţa seminariilor de profil. Acest seminar a fost prezentat cu succes în Finlanda şi Istanbul, feedback-ul participantilor fiind de fiecare data pozitiv.

Seminarul este prezentat dintr-o perspectivă analitică, fiind interactiv şi inspitaţional prin intermediul studiilor de caz selectate. Mike Berry, trainerul seminarului The Best of Digital Show, încearcă să evite abordările superficiale din cadrul seminariilor clasice.

Agenda poate suferi modificări până la data la care se va ţine seminarul în România, pentru că echipa lui Mike Berry lucrează deja la noi studii de caz ce vor fi prezentate: campanii câştigătoare la Cannes Lions, Revolution Awards, MIXX Awards, Effie Awards şi NMA Effectiveness Awards.

Agenda:
09.45 – 10.00 Înregistrarea participanţilor şi cafea
10.00 – 10.30 Întroducere
10.30 – 12.00 Partea 1: Studii de caz de la - Hasbro „Monopoly City Streets“ -Sportsshoes.com
- Tipp- Ex „Shoot The Bear“ - Jessops
- Burger King 
- McDonalds
- Lacta chocolate - Compare The Market
12.00 – 13.00 Prânz
13.00 – 14.30 Partea a 2-a: Studii de caz de la - Pepsi 
- Museum of London
- SVT
- UK Trade & Investment 
- EVO „Talking Tree“
- Aladdin 
- Kellogg´s
14.30 – 15.00 Pauză de cafea
15.00 – 16.00 Concluzii şi discuţii despre trenduri.

Seminarul se adresează specialiştilor în marketing şi comunicare, directorilor de marketing, creativilor din agenţii, specialiştilor în social media,etc. Taxa de participare pentru membrii IAA este de 150 Euro + TVA, iar pentru non membri este de 200 Euro + TVA.

Înscrierile se fac până la data de 12 septembrie 2011 la adresa de email madalina.miron@iaa.ro. Numărul de locuri este limitat, astfel încât vă rugăm să vă grăbiţi pentru a vă ocupa un loc.

Extra info

Mike Berry este Digital Trainer şi Consultant în câteva dintre cele mai cunoscute instituţii de învăţământ din Marea Britanie - Chartered Institute of Marketing şi Institute of Direct Marketing. În lunga sa carieră de specialist în marketing si digital marketing, a lucrat cu companii precum Procter & Gamble, Unilever, Wunderman, Nokia, Nestle sau Euro RSCG. Înainte de a deveni consultant, a ocupat funcţia de Head of Digital for EMEA Region în agentia Jack Morton, partea a grupului Interpublic.

Seminarul lui Mike Berry face parte din proiectul - "Atelierele Şcolii IAA”, ce-şi propune să aducă în faţa industriei seminarii şi workshopuri punctuale, în cadrul cărora se vor prezenta concepte noi, instrumente de lucru inovatoare şi perpective diferite asupra tuturor domeniilor din marcomm.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Anita
28 Octombrie 2013, 12:18
Anu acesta ce seminarii sunt?
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare