Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 3 Iulie 2018
Atelier de lansare a salonului Strop Concept

Atelier de lansare a salonului Strop Concept

Simplitatea frumuseții, nevoia unei abordări holistice a acesteia și puritatea naturii românești regăsită în noi experiențe antreprenoriale vor fi principalele teme abordate joi, 5 iulie, de la ora 11, la evenimentul-atelier de lansare a celui mai nou salon de wellbeing din București, STROP Concept, din str. Dr. Ion Radovici nr. 10 (Cotroceni).

STROP Concept pledează pentru simbioza dintre armonia fizică și psihică, prin punerea în valoare a capitalului plantelor românești, redescoperirea simțurilor și consilierea personalizată a clientului.

"Am creat STROP Concept - un loc cald în care oricine poate poposi pentru câteva ore, pentru a oferi simțurilor sale adevărate experiențe încântătoare - cu credința că secretul frumuseții stă în natură. Este un loc în care, pentru o perioadă de timp, uiți de tot ceea ce este rutină. Suntem aici pentru a discuta cu fiecare persoană în parte, pentru a afla ce înseamnă pentru fiecare frumusetea, ce așteptări are în acest sens și ce dorește să rezolve în mod primordial. Ținem cont de nevoile pielii, diagnosticăm corect și tratăm fiecare problemă a pielii ce ne face mai puțin încrezători în noi. Dar în același timp, informăm și oferim sfaturi corecte pentru a putea găsi rutina cea mai potrivită și pentru acasă. Și reușim să facem asta doar cu ajutorul naturii și cu metode tradiționale de cosmetică și masaj", declară Andreea Emilian, fondator STROP Concept.

Un invitat special va fi dr. Maria Caba, medic cercetător principal gradul III, Institutul Național de Medicină Complementară și Alternativă „Prof. Dr. Florin Brătilă” (INMCA) București. Atelierul va include și demonstrații de masaj manual cu produse cosmetice organice Careless Beauty - singurul brand românesc de cosmetică organică cu brevete de invenție, prezentat de Adina Oancea, farmacist-estetican, co-fondator Careless Beauty. De asemenea, vom vorbi și de trenduri inspirate de puritatea naturii românești alături de Iulia-Victoria Neagoe, fondator Luviane Parfumerie - parfumurie artizanală cu arome din plante românești, și Andreea Tron – fondator Atelier Tron, care promovează țesături și pânze din fibre naturale românești.

Evenimentul va fi moderat de Laura Davidescu, redactor-șef adjunct al revistei Unica.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare