Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 4 Septembrie 2017
90 de artiști de liceu din toată țara expun la a doua ediție a Showcase of Young Talent

90 de artiști de liceu din toată țara expun la a doua ediție a Showcase of Young Talent

A doua ediție a Showcase of Young Talent (SYT) va avea loc între 15 și 17 septembrie la București și va expune aproape 90 de artiști de liceu din 15 orașe din toată țara. Liceenii au fost selectați, în urma înscrierii, de către profesioniști din domeniile celor cinci secțiuni ale festivalului.

Eugen Rădescu (curator & co-director Bucharest Biennale) a ales cei 10 tineri artiști care vor fi expuși la SYT VISUAL ARTS, Andrei Pungovschi (fotojurnalist), 10 fotografi de liceu pentru secțiunea SYT PHOTO, Adrian Sitaru (scenarist și regizor de film), 10 scurtmetraje care vor fi proiectate în cadrul SYT SHORTS, Gianina Cărbunariu (dramaturgă și regizoare de teatru), cele 3 spectacole de teatru tânăr de la SYT DRAMA și Vladimir Proca (toboșar Robin and the Backstabbers), două formații și un DJ, care vor urca pe scena SYT MUSIC. 

SYT (Showcase of Young Talent) își propune să radiografieze „piața” de artiști adolescenți (14-19 ani) din România pentru a identifica noi talente, cu scopul de a le promova și a le oferi experiențe și oportunități de dezvoltare. Vizualurile campaniei de comunicare traduc această misiune prin reinterpretarea unor fotografii cu artiști celebri, pentru că tinerii care expun prima oară la SYT au potențialul de a deveni noua Frida Kahlo sau noul Alfred Hitchcock.

SYT va avea loc la Rezidența BRD Scena9 (str. I.L.Caragiale nr.32) și la Point (str. General Eremia Grigorescu nr.10). Intrarea la festival va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

„Când ceri ceva de la un licean, parcă nu te aștepți să fie așa de responsabil. Cam așa a fost în alegerea mea pentru SYT, multe proiecte, toate faine, făcute cu cap creativ. Mi-a fost cam greu să-i aleg pe cei 10 finaliști. M-am bazat mult pe instinct și am ales proiectele care se pot pune foarte ușor într-o expoziție de artă, într-o galerie.", Eugen Rădescu, selecționer SYT VISUAL ARTS.

Selecționerii SYT au avut de ales dintre 153 de înscrieri din partea unor liceeni din 37 de orașe din țară.

Mai multe detalii pe www.syt.ro si https://www.facebook.com/showcaseofyoungtalent/.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare