Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 10 Octombrie 2013
Toate mărcile proprii de la Carrefour propun clienților avantaje!

Toate mărcile proprii de la Carrefour propun clienților avantaje!

Toate mărcile proprii de la Carrefour propun clienților avantaje care sunt descrise pe larg în catalogul special, valabil în perioada 10 – 23 octombrie 2013.

de Carrefour România
Pentru cele mai mici prețuri de pe piață, gama Carrefour Discount prezintă produse de bază, alimentare și de menaj la calitatea garantată Carrefour.

Încearcă produsele Marcă proprie Carrefour ce sunt cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile foarte cunoscute, însă la o calitate similară cu acestea. În plus, achiziționând produsele alimentare Carrefour Discount și Marcă Proprie Carrefour inscripționate la raft cu tricolorul românesc, susții dezvoltarea economiei locale.

Dacă dorești să guști din specialitățile gastronomice autentice ale Italiei și Franței, încearcă gamele Terre d’Italia și Reflets de France, pregătite cu respect pentru rețetele tradiționale de către șefii bucătari Carrefour.

Colecția TeX prezintă haine călduroase și la modă, atât pentru adulți cât și pentru copii. Prețurile foarte avantajoase vă vor ajuta să vă pregătiți pentru iarnă fără ca economiile voastre să aibă de suferit.

Carrefour home va spori confortul casei tale prin materialele de calitate folosite și un control al calității strict. În această gamă vei găsi o varietate mare de produse care include de la textile, până la ustensile pentru bucătărie, electrocasnice și electronice pentru divertisment dar și pentru întreținerea casei.

„Realitatea de zi cu zi ne obligă să facem economii, fără a face însă rabat de la calitate. Acesta a fost unul din obiectivele dezvoltării mărcilor proprii Carrefour pentru o paletă atât de diversificată de produse. Dorim să ne asigurăm că românii primesc ceea ce este mai bun, la prețuri rezonabile, fie că vorbim despre alimente, haine, electrocasnice sau jucării.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Te așteptăm la final de săptamână la standul de degustări de produse marcă proprie Carrefour, din hipermarketurile din întreaga țară:
• Vineri (11 și 18 octombrie): între orele 16:00-20:00
• Sâmbătă (12 și 19 octombrie): între orele 10:00-14:00
• Duminică (13 și 20 octombrie): între orele 10:00-14:00

Extra Info

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 135 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 71 supermarket-uri „Market”, 39 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Maria
9 Februarie 2015, 15:42
sunt foarte multumita de marca proprie Carrefour!
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare