Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 21 Ianuarie 2013
The Institute anunță calendarul evenimentelor pe anul 2013

The Institute anunță calendarul evenimentelor pe anul 2013

Evenimentele The Institute s-au impus de-a lungul timpului ca un punct de referinţă în industria de comunicare, iar în 2012 acestea au strâns un public de peste 12.000 profesionişti şi apropiaţi ai comunicării, marketingului, online-ului şi artelor vizuale.

de The Institute
Anul acesta, pe lângă platforma de evenimente dedicate comunităţii de marketing şi comunicare, portofoliul The Institute va cuprinde şi prima ediţie a Romanian Design Week, un eveniment dedicat designului românesc: „De peste 15 ani, echipa The Institute organizează proiecte pentru comunitatea de marketing şi comunicare, care este responsabilă pentru cifra de afaceri a multor companii şi a cărei forţă creativă ne dorim să devină relevantă pentru cât mai multe domenii. În 2013, lansăm un proiect dedicat industriilor creative, <>, scopul acestuia fiind să aducă într-o zona accesibilă un domeniu rezervat moment unei nise specializate şi privilegiate”, a declarat Andrei Borţun, CEO The Institute.

Calendarul The Intitute pe 2013:


Noaptea Agenţiilor,
un proiect care îşi propune să promoveze creativitatea românească, a ajuns la cea de-a patra ediţie şi va avea loc anul acesta în luna aprilie. Mai multe informaţii despre acesta găsiţi pe www.noapteaagentiilor.ro.

Romanian Design Week
este un eveniment dedicat designului românesc, care vizează un public larg de profesionişti şi iubitori ai domeniului. Prima ediţie a evenimentului va avea loc în luna mai şi va implica o serie de organizaţii profesioniste, galerii de artă, instituţii culturale, studiouri de design, magazine şi showroom-uri, care vor putea organiza petreceri, expoziţii, conferinţe sau alte evenimente tematice. www.romaniandesignweek.ro.

Tot în luna mai are loc şi AdPrint 2013, a cărui misiune este în continuare aceea de a promova printul şi valorile sale la nivel internaţional. Mai multe informaţii găsiţi pe www.adprintfestival.com.

Şcoala ADC*RO
este prima şcoală de concept din România, dedicata tuturor tinerilor interesaţi de domeniul publicităţii. Cursurile celei de-a cincea ediţii a Şcolii au loc anul acesta în perioada ianuarie-mai, iar înscrierile pentru ediţia 2014 vor începe în toamnă. Conform unei statistici realizate în rândul a peste 100 de studenţi din primele patru promoţii, peste 50% lucrează deja în publicitate, iar aproximativ 20% au joburi conexe cu această industrie. Mai multe detalii despre tutori şi despre portofoliile studenţilor găsiţi pe www.scoalaadc.ro.

Cea de-a zecea ediţie Effie Awards va avea loc în luna iunie 2013. Proiectul este derulat de International Advertising Association (IAA) în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi organizat pentru al optulea an consecutiv de The Institute.

Ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, Internetics, festivalul de branding, marketing şi advertising online, va avea loc anul acesta în luna septembrie, iar în noiembrie va avea loc cea de-a doua ediţie ADC*RO Awards, un festival care premiază cele mai creative campanii din România. În cadrul galei primei ediţii, care a avut loc pe 6 decembrie 2012, s-au acordat în total 41 de premii, care au fost câştigate de către 14 agenţii de comunicare din România. www.adcromania.ro.

Începând cu 2010, The institute a lansat şi proiectul editorial Institute, the magazine, o revistă despre comunicare, branding, design şi cultură. Revista apare semestrial, se poate cumpăra din reţeaua de magazine Cărtureşti şi se poate răsfoi în: Energiea, Van Gogh, La Bonne Bouche, Entrance, Intro Design, Pump Shop şi Institute, The Cafe.

Platforma evenimentelor The Institute este susţinută de Pepsi şi Grolsch.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Andreea
31 August 2013, 00:24
Din pacate scoala romaneasca de branding se afla abia la inceput, comparativ cu ceea ce exista in afara.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare