Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 27 Iunie 2017
Publicis, cea mai premiată agenţie din România la Cannes Lions 2017 şi, pentru al doilea an consecutiv,  locul I in reţeaua Publicis Worldwide din Europa Centrală şi de Est

Publicis, cea mai premiată agenţie din România la Cannes Lions 2017 şi, pentru al doilea an consecutiv, locul I in reţeaua Publicis Worldwide din Europa Centrală şi de Est

Publicis este cea mai premiată agenţie din România din cadrul ediţiei din acest an a prestigiosului festival. În plus, agenţia a reuşit performanţa de a aduce în România primul Cannes Lion din categoria Mobile. De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, Publicis România este desemnată cea mai creativă agenţie din reţeaua Publicis în CEE şi locul IV la nivel modial, după agenţiile Publicis Conseil, Publicis London şi Publicis Italy.

„Plimbă Ursul”, campania premiată, a fost dezvoltată pentru ACR (Automobil Clubul Român) în urma câştigării grant-ului FIA. Aceasta a obţinut un total de patru trofee şi trei nominalizări în categoriile Direct, Mobile şi Media.

 Campania a mai obţinut aseară două noi trofee - „Excellence in Road Safety” şi „Jacques Barrot” -  în cadrul galei „Road Safety Awards” organizate de Comisia Europeană.

 Aplicaţia „Plimbă Ursul” a fost exportată şi implementată în Portugalia şi Letonia.

 

Publicis România este agenţia nr. 1 din România în Gunn Report 2016 şi Agenţia Anului la Golden Drum 2016. În plus, aceasta a fost desemnată cea mai creativă agenţie din reţeaua Publicis în CEE, dupa rezultatele Cannes Lions 2016, şi a doua ca eficienţă din România, conform Effie Effectiveness Index România 2016. De asemenea, Publicis este a treia cea mai premiată agenţie din România la Effie Awards 2017.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare