Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 28 Mai 2013
Propaganda şi Vincon România îţi oferă salariul pe un an!

Propaganda şi Vincon România îţi oferă salariul pe un an!

Vincon România a realizat, împreună cu Propaganda, promoţia naţională “Cum să nu bei bucuros când ai portofelul gros?”, care se va desfăşura în perioada 13 mai – 31 iulie.

Promoţia se desfăşoară atât în IKA, cât şi în TT şi se adresează consumatorilor vinului de masă. Pe lângă premiul cel mare, care constă în salariul pe un an în valoare de 4300 euro, participanţii pot câştiga numeroase alte premii de 1000 euro pe săptămână sau de 100 Ron în fiecare oră.

Pentru a se înscrie în promoţie, participanţii trebuie să trimită numărul bonului fiscal împreună cu numele lor şi data bonului prin SMS sau să introducă aceste date pe site-ul campaniei.

Produsele participante la promoţie sunt: Premiat Vin de Masă (ambalaj de 0.75L, 1.5L), Muscatel (ambalaj de 0.75L, 1L, 1.5L, 2L, Golden de Odobeşti (ambalaj de 1L) şi Vin de petrecere (ambalaj de 0.75L).

Extra Info


Înfiinţată în anul 1949 Vincon România, unul dintre cei mai mari producători de vinuri, distilate din vin, băuturi spirtoase şi otet, deţine în acest moment viţa de vie în regiuni vini-viticole cu renume, precum Odobeşti, Coteşti, Panciu, Huşi. Din aceste podgorii, Vincon România produce vinuri de calitate superioară din soiurile: Fetească Albă, Fetească Regală, Riesling, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Sarba, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir şi Fetească Neagră. Vinificaţia se realizează în cele 11 crame ale companiei care totalizează o capacitate de procesare de peste 40,000 tone/sezon
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
jakem
16 Martie 2016, 13:16
capacitate de procesare de peste 40,000 tone/sezon
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare