Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 9 Septembrie 2013
Next Advertising și Biz luptă împotriva mediocrității

Next Advertising și Biz luptă împotriva mediocrității

Cea mai nouă campanie ce poartă semnătura Next Advertising, pentru Zilele Biz, a ales să lupte contra mediocrității în mediul de business românesc prin promovarea unor mesaje puternice. „Vreau să fiu cel mai tăricel”, „Măcar să ieșim pe locul doi” sau „Ești pur și simplu Okeiutz” sunt enunțurile care își propun să trezească la viață oamenii de afaceri din România.

de Next Advertising
Next Advertising este pentru al treilea an consecutiv alături de Zilele Biz, primul eveniment de business din țară. Spoturile „Nu sunteți în target” și „Cum privesc de fapt oamenii comunicarea” s-au bucurat de succes anii anteriori. Campania "Bunicel" vine să sublinieze starea de acalmie în care a intrat comunitatea de afaceri și să îndrume audiența să aibă aspirații, să renunțe la obișnuința de a lasa stindardul jos la primele semne de adversitate, să nu se mulțumească cu puțin.

„Campania a venit pe brief-ul unui client comercial care în final a ales altceva și, de 6 ani, tot încerc să o vând altor clienți, fără succes. Anul asta, când tocmai mă pregăteam să-i argumentez Martei de la Biz că "Best of the Best" nu e chiar cel mai stimulant mesaj pentru creație, mi-am adus aminte de ideea asta, care era fix pe brief. Cei de la Biz s-au distrat copios când le-am trimis-o și am mai tăiat încă una de pe lista ideilor care mi-aș fi dorit să se producă. Îmi plac foarte mult abordările bazate pe insight, care transmit mesaje sincere, fără lăudăroșenii.”, a spus Liviu David, Creative Director, Next Advertising.

Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din România. Anul acesta, Zilele Biz se desfășoară între 11 și 15 noiembrie, iar în ultima zi dedicată Media & Advertising, printre speakeri se vor afla și Liviu David, Creative Director, Next Advertising, și Semida Duriga, Group Creative Director, Next Advertising.

Extra Info

Next Advertising este o agentie de publicitate independenta full-service ce ofera consultanta de marketing, creatie, media, PR, productie si BTL. Filozofia Next este de a-si folosi creativ toate competentele pentru a dezvolta proiecte relevante, recunoscute, revolutionare si remarcabile.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Mariana Ilana
10 Septembrie 2013, 10:53
Cititi cum se definesc cei de la Next. Miha
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare