Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 16 Iunie 2017
McCann Worldgroup Romania castiga AGENTIA ANULUI la Effie Awards Romania 2017

McCann Worldgroup Romania castiga AGENTIA ANULUI la Effie Awards Romania 2017

McCann Worldgroup Romania a câștigat unul dintre cele mai importante premii ale festivalului de eficiență în publicitate Effie România – trofeul AGENCY OF THE YEAR. Alte doua premii importante au fost castigate de 2 dintre clientii agentiei: Coca-Cola a fost desemnat CLIENTUL ANULUI iar KFC Romania a fost desemnat BRANDUL ANULUI.

McCann Worldgroup România a obținut un total de opt premii – 1 Gold, 5 Silver și 2 Bronze în categoriile Media Innovation, Restaurants, Telecommunications, Sustained Success, Seasonal Marketing și Packaged Food pentru campaniile:

Vodafone Brand Campaign | Telecommunications

Vodafone Prepaid - Wrap up the internet | Seasonal Marketing

KFC - Real Stories. Real People. Real Chicken | Sustained Success

Dorna - Donate Time for Life | Media Innovation

KFC -  Christmas Bucket 2016 | Restaurants

KFC - Smart Menu 2016 | Restaurants

Albalact - Milk before everything| Packaged Food

McCann & Dorna

Sagit Tzur-Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania: Pe langa cele 2 Grand Effie castigate in ultimii 4 ani, pentru al 3-lea an consecutiv am castigat unul dintre cele mai importante premii din competitie – Sustained Success: Aur in 2015, Aur in 2016 si Argint in 2017. De asemenea, conform ultimlui Effie Index global, suntem pe locul 1 in Romania, pe locul 4 in Europa si pe locul 15 in lume. La Premiile Effie 2017 am dovedid ca putem chiar mai mult: Agentia Anului, KFC Clientul Anului si Coca-Cola Clientul Anului. Dincolo de cifre, performanta din acest an subliniaza perserverenta, determinarea si pasiunea acestei agentii pentru a avea un impact semnificativ asupra business-ului clientilor

Noi ne impingem limitele sa venim cu idei noi, cu inovatii, nu pentru ca suna bine in prezentari, ci pentru ca avem convingerea ca fac bine brandurilor. Ma bucur ca lucrul asta a fost recunoscut la Effie si vreau sa felicit intreaga echipa din spatele proiectelor. Si cand spun echipa, vorbesc atat de oamenii din agentie cat si si clientii nostri ambitiosi., a declarat Cătălin Dobre, Chief Creative Director McCann Worldgroup Romania.

“McCann Worldgroup Romania este o agentie mare, cu clienti mari. Pentru multi poate parea usor sa castigi de pe aceasta pozitie. E mai putin evident ca e multa munca si multa adrenalina si multa pasiune in spatele acestor rezultate. Asa ca nu pot decat sa ma bucur ca ne calificam si ca agentie la Sustained Success in Effie”, a declarat Beatrice Iftimi, Chief Growth Officer McCann Worldgroup Romania.

Extra info

McCann Worldgroup Romania este agenţia care se ghidează după principiul fondatorului său, Harry McCann: „O agenţie se dezvoltă mai repede dacă se concentrează mai degrabă pe creşterea business-ului clienţilor sai.” Astfel, McCann Erickson are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: The Coca-Cola Company, Mega Image, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucuresti, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări. 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare