Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 4 Decembrie 2013
GMP Advertising, cea mai premiată agenție din România la ADC*RO Awards 2013

GMP Advertising, cea mai premiată agenție din România la ADC*RO Awards 2013

GMP Advertising este agenția cu cele mai multe trofee la ADC*RO Awards ediția 2013, fiind premiată cu nu mai puțin de 12 premii la ediția din acest an: patru medalii, patru titluri de cea mai bună lucrare în categorie, trei lucrări finaliste și o diplomă specială pentru copywriter-ul anului.

de GMP
Trofeele câștigate sunt Gold la categoria Best of PR, Silver la categoria Online și tot Silver la categoria Best of Integrated, pentru campania ”Why Don”t You Come Over?” , realizată alături de WEBSTYLER și GMP PR, și Bronze la categoria Print, lucrarea “The Chicken Skin Cheesecake” realizată pentru frigiderele Arctic din gama TET. Lucrările premiate sunt în același timp vârfurile categoriilor respective, juriul neacordând la categoriile Online și Integrated trofeele de bronz și aur. Și nici argint și aur la categoria Print.

De asemenea, este al doilea an consecutiv când GMP Advertising semnează cea mai bună campanie Integrată la ADC, după ce anul trecut a obținut tot un Silver pentru campania Baumax - "Reduceri la mustață".

GMP Advertising are și cel mai diversificat portofoliu de clienți premiați din competiție. La categoria Print agenția a primit shortlist pentru lucrările "Magnet", "Pill", "Syringe" pentru International Advertising Association Worldwide , iar la Outdoor pentru execuția contextuală ”The University Square Billboard” pentru Timișoreana, brand care a mai obținut un shortist la Digital, unde nu a mai existat un alt câștigător în secțiunea FMCG.

Mihai Gongu, Creative Director GMP Advertising a fost desemnat „Best Copywriter of 2013” pentru campania ”Why Don’t You Come Over?”.

"Mă bucură tare mult că avem șansa să lucrăm pentru clienți care au înțeles că succesul în comunicare nu poate exista fără excelență creativă. Clienți care ne provoacă constant să facem lucrurile altfel. Premiile din acest an le sunt dedicate lor. Nu doar celor care au avut premii sau lucrări înscrise. Ci și celor care vor avea lucrări înscrise anul viitor. Timpul va demonstra că succesul ține cu cei îndrăzneți. Pentru 2013 avem deja câteva dovezi clare în grupul nostru: lucrările clienților noștri au facut ca GMP Advertising să fie Agenția Independetă a anului în Noua Europă, WEBSTYLER – Agenția anului la Internetics și GMP PR - No 1 conform top Biz și Inovatorul Anului la PR Awards." a declarat Felix Tătaru, GM al GMP Advertising și Președinte al GMP Group.

Campania ”Why Don’t You Come Over?” realizată de GMP Advertising, WEBSTYLER și GMP PR pentru brandul Gândul.info a câștigat cele mai multe trofee la competiția ADC*RO Awards 2013, fiind în același timp cea mai premiată campanie românească a acestui an în festivalurile Romanian PR Awards și Golden Drum.

Lucrarea Arctic apărută în prestigioasa revistă Good Food a câștigat un trofeu de Bronz la categoria Print, secțiunea Durables and Other Consumer Goods, fiind printre cele două cele mai bune printuri românești ale anului.

Campania IAA Worldwide "Celebrating the real power of Communication" a debutat pe Croisette la ediția din acest an a Festivalului de la Cannes.

Proiectul Timisoreana "Tot aurul de care avem nevoie" a fost aplaudat la scară largă în social media și în Piața Universității.

Extra Info

GMP Advertising, parte a GMP Group, este una dintre agenţiile independente importante din România.
De-a lungul celor 13 ani de existenţă, de numele GMP Advertising se leagă poveşti de succes pentru branduri precum Timişoreana, Romtelecom, Baumax, Arctic, Apa Nova, Boom, Bucovina, Cocolino, Cosmote, Millennium Bank, Monte Banato.

GMP Advertising este cea mai premiată agenție independentă din istoria premiilor Effie Awards România, singura deținătoare a două tiluri Grand Effie pentru același brand – Timișoreana, o prezență constantă în topurile festivalurilor de creație și prima agenție românească ce a adus în țară un leu de la Cannes, în 2007.

În 2013, GMP Advertising a fost recunoscută drept "Agenția Independentă a Noii Europe" la Golden Drum.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare