Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 15 Iunie 2017
Discovery sustine comitetul Paris 2024 in vederea organizarii unei editii a Jocurilor Olimpice in Europa

Discovery sustine comitetul Paris 2024 in vederea organizarii unei editii a Jocurilor Olimpice in Europa

Oficialii Discovery şi Eurosport, gazde ale Jocurilor Olimpice în Europa, au luat parte la o întâlnire cu membri ai Comitetului Paris 2024, pentru a susține organizarea unei ediţii a Jocurilor Olimpice în Europa, în 2024.

David Zaslav, CEO Discovery Communications, a declarat: “Când Discovery Communications a obţinut drepturile de difuzare în Europa pentru Jocurile Olimpice 2018-2024, ne-am implicat total, cu pasiune și ambiție, indiferent de locul unde urmau să aibă loc. Parisul este un oraș important pe harta lumii, în care noi avem și o echipa extinsă de experți. Ca Gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa până în 2024, suntem mândri să susținem candidatura Parisului şi toate eforturile acestui oraş de a readuce Jocurile Olimpice în Europa, în 2024.”

Jean-Briac Perrette, Președinte și CEO, Discovery Networks International, şi Peter Hutton, CEO Eurosport, s-au întâlnit săptămâna trecută cu Bernard Lapasset, Co-Președinte, Comitetul Paris 2024,  în timpul Roland Garros, un turneu pe care Eurosport l-a transmis în peste 50 de ţări din Europa, într-o locaţie propusă de oficialii din Paris pentru găzduirea meciurilor de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice 2024.

În cadrul întâlnirii, Jean-Briac Perrette a reafirmat angajamentul companiei de a aduce Jocurile Olimpice cât mai multor telespectatori, pe mai multe tipuri de ecrane ca oricând, oferind astfel cea mai bună experienţă de vizionare a Jocurilor Olimpice, în special pentru publicul tânăr. Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 vor fi prima competiție din cadrul căreia se vor transmite peste 100 de evenimente în direct şi la cerere, disponibile pe orice dispozitiv, în orice moment. Astfel, Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 devin cea mai accesibilă  ediție a Jocurilor Olimpice pentru întreaga Europă.

Tony Estanguet, triplu campion olimpic şi Co-Chair, Comitetul Paris 2024, a declarat: “Suntem recunoscători Discovery şi Eurosport pentru susținerea candidaturii la Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice 2024. Companiile care deţin drepturile de difuzare, precum Discovery, joacă un rol vital în cadrul Mişcării Olimpice pentru că pot difuza Jocurile la nivel global şi pentru că aduc sportul mai aproape de întreaga societate.”

Bernard Lapasset, Co-Chair, Comitetul Paris 2024, a declarat: “Susţinând candidatura noastră, Discovery şi Eurosport demonstrează o dată în plus angajamentul ferm pe care şi l-au asumat în întreaga Europă. Astfel Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice s-ar putea reîntoarce la Paris marcând centenarul, în 2024. Paris 2024 va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice care va reuni sportivi și fani ai sportului din toată lumea, aducând spiritul olimpic în acest oraș emblematic.”

Discovery Communications deţine drepturile exclusive pe toate ecranele pentru 50 de ţări din Europa, edițiile 2018 - 2024 (drepturi de difuzare în Franţa 2022 şi 2024), după cum a anunţat împreună cu Comitetul Internaţional Olimpic, în iunie 2015.

Extra info

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) satisface curiozitatea și își ține fanii aproape printr-un portofoliu de branduri premium care oferă documentare, conținut lifestyle, sportiv și pentru copii. Cu o acoperire de peste 3 miliarde de abonați la platformele sale pay-TV și free-to-air din peste 220 de țări și teritorii, portofoliul Discovery include branduri globale precum Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra/Velocity, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în Statele Unite, Discovery Kids în America Latină și Eurosport, lider în furnizarea de conținut sportiv premium relevant local și Gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare